Hanul de Vis

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Pensiuni
Adresa:
Călăţele, Nr. 589
Web:
Telefon:
0747-082.653
0752-572.404
Orar:
Luni - Duminică: 9.00 - 21.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Inaugurat in 2019, Hanul de Vis este o locație confortabilă și liniștită la marginea Munților Apuseni, în zona Beliș, situată într-un cadru natural, departe de stresul și agitația vieții cotidiene. Aici veți găsi un refugiu pentru minte și corp, timpul petrecut aici fiind o oportunitate de a regăsi legătura cu natura, element care lipsește din viața majorității dintre noi.

Hanul de Vis este un complex format din două corpuri. Primul este alcătuit din parter, care include bucătăria, sala de mese și o baie (comune pt cele două corpuri) și mansarda cu două dormitoare, fiecare cu intrare separată din exteriorul clădirii. Al doilea corp include trei dormitoare cu un hol comun și terasă acoperită. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabină de duș și uscător de păr. Camerele de la mansardă conțin un pat matrimonial și un pat pentru copii, iar cele din al doilea corp câte două paturi single.

Pe lângă spațiile de cazare în incintă se află și un foișor acoperit, cu spațiu pentru grătare și ceaun. Contra cost, se poate utiliza ciubărul cu apă caldă, situat în aer liber. Tarifele pentru cazare sunt după cum urmează:

150 RON / cameră / noapte *
1500 RON / complex / weekend (2 nopți)

* Se închiriază doar pentru cel puțin 4 camere și minim 2 nopți.

Profil actualizat acum 2 luni

Noutăți

Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->