Grădiniţa Kinderland

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Grădiniţe și creșe
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Aron Densuşeanu, Nr. 42
E-mail:
office [at] kinderland.ro
Web:
Telefon:
0264-442.364
0744-762.772
Orar:
Luni - Vineri: 7.00 - 20.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

La 5' de centrul Municipiului Cluj-Napoca s-a deschis gradinita "KINDERLAND". Pregatirea copilului pentru scoala la un nivel ridicat.

Gradinita ACREDITATA PE: LIMBA GERMANA MATERNA, MAGHIARA, ENGLEZA INTENSIV, ROMANA CU UNA DIN LIMBILE MODERNE. Cadre didactice calificate educatoare-invatatoare + Fac de litere … unele master. Mediu educaţional stimulativ, atractiv, în care copiii sunt încurajaţi să se exprime

GRADINITA KINDERLAND E ACREDITATA CA GRADINITA EUROPEAN CITY GUIDE Mijloace şi metode moderne folosite în procesul de învăţare şi evaluare folosite in renumite gradinite din Europa . Copiii au sansa de a invata limba germana de la profesori din Berlin care vin permanent in schimburi de experienta precum si cu alte institutii de invatamant din tara si U.E.

Institutia noastra functioneaza pe tot parcursul anului (Functionam si in sezon estival) Implicare şi dăruire din partea personalului didactic şi administrativ, orientate pe o atenţie sporită către supravegherea copiilor, pe parcursul verii se desfasoara un Program special.

Din anul scolar 2013-2014 Scoala Primara KINDERLAND Autorizata pe limba germana ofera clasa pregatitoare.

Profil actualizat acum 77 luni