GPL Secvential Systems

5 stele

o recenzie

Categorie:
Instalații GPL auto
Adresa:
Floreşti, Strada Avram Iancu, Nr. 194 (periferia orasului Cluj Napoca, localitatea Floresti, pe drumul european E60, ruta Cluj - Oradea, la aproximativ 150m de Primaria Floresti spre Cluj Napoca)
E-mail:
office [at] gpl-secvential.ro
Web:
Telefon:
0746-890.312
0364-738.861
Fax:
0364-738.861
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 16.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Societate cu capital integrat privat avand ca si activitate de baza domeniul sistemelor secventiale GPL AUTO de ultima generatie: MONTAJ, SERVICE SI REVIZII PERIODICE.

Marcile comercializate sunt produse de PROVENIENTA ITALIA, avand 2 ANI GARANTIE FARA LIMITA DE KM, respectiv 3 ANI GARANTIE FARA LIMITA DE KM OFERITA PENTRU UNITATEA ELECTRONICA DE COMANDA A MARCII ZENIT PRO si pentru instalatiile gpl marca ZAVOLLI - ITALIA, inclusiv pentru motoarele cu injectie directa de benzina : TSI, FSI, TFSI, GDI, etc.

Prin produsele comercializate de catre societatea noastra clientul regaseste solutii pentru orice tip de autoturism in efectuarea unei conversii a masinii pe gpl, cum ar fi: TOMASETTO, AGC VITO, ZENIT PRO, ZAVOLLI, avand o

SOCIETATEA EFECTUEAZA pe langa serviciile de montaj si servisari instalatii gpl auto si CONSULTANTA in alegerea produsului dedicat fiecarei marci de autoturism in parte.

Principale obiective ale societatii: CALITATE, PROFESIONALISM, EXIGENTA si SERIOZITATE FATA DE CLIENT.

Departamentul tehnic este alcatuit dintr-o echipa tehnica profesionala, specializata atat in tara cat si in extern, cu precadere in ITALIA, cumuland o experienta de peste 15 ani de zile in domeniul MONTAJULUI DE INSTALATII GPL AUTO.

Posibilitati de efectuare de DIAGNOZE computerizate a instalatiilor gpl auto deja montate pe autovehicule. precum si diagnoze de benzina.

Posibilitati de achizitii a produselor si in rate prin STAR BT de la BANCA TRANSILVANIA - 6 rate fara dobanda sau prin colaborarea cu SC EUROCAR CLUJ.

SISTEMELE SECVENTIALE GPL AUTO SUNT SISTEME ECONOMICE, ECOLOGICE SI SIGURE!

Va asteptam cu interes la sediul societatii noastre!

Drumuri bune si economie la combustibil va dorim!

Profil actualizat acum 6 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->