GETT'S Color Bar

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Saloane de înfrumuseţare
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Alexandru Vaida-Voievod, Nr. 53-55
E-mail:
colorbar.cluj [at] getts.ro
Web:
Telefon:
0729-777.200
0264-555.777
Orar:
Luni - Duminică: 10.00 - 22.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


GETT'S COLOR BAR se afla in cadrul Iulius Mall, la etajul 1, langa cazinou. In ton cu ultimele concepte internationale si avand o suprafata de 200mp, locatia are o zona dedicata VIP, cu priveliste catre lac si o terasa unde clientii pot savura ... o cafea in timp ce asteapta sa fie preluati de catre specialisti.

O locatie deschisa 365 zile/an, accesibila tuturor varstelor si posibilitatilor financiare, in care poti experimenta atat atmosfera dinamica, cat si cea de intimitate si exclusivism.

Alatura-te celor peste 45.000 de clienti ai retelei GETT'S si beneficiaza de programul de fidelizare GETT'S CONCEPT Beauty Miles, prin acumulare de puncte bonus ce pot fi folosite oriunde in retea.

Profil actualizat acum 131 luni

Noutăți

Târgul Satului, 1-4 octombrie 2020, Parcul Etnografic Romulus Vuia, Cluj-Napoca

La inițiativa mai multor organizații dedicate promovării artiștilor locali și a produselor locale, organizăm "Târgul Satului" eveniment ce ne dorim să f ... citește mai mult ->


Restaurant NATIV din Cluj – fripturi 100% românești

Spre fericirea papilelor gustative și a pofticioșilor, în urmă cu câteva zile s-a deschis Restaurant Nativ, pe Georges Clemenceau 3, în Cluj-Napoca. Conce ... citește mai mult ->