GENTA: Producator articole din piele naturala

5 stele

o recenzie

Categorie:
Articole din piele naturală
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Porumbeilor, Nr. 21
E-mail:
contact [at] genta.ro
Web:
Telefon:
0742-662.200
0743-189.462
Orar:
Luni - Sâmbătă: 0.00 - 24.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Genta Leather Products SRL este o firma de accesorii din piele, lucrate manual si mecanizat in atelierele proprii. Brandul romanesc din Transilvania este axat pe calitatea deosebita a materialelor prime utilizate si a tehnicilor de productie moderne, cat si pe originalitatea designului articolelor. In acest fel, Genta iti asigura produse de calitate ridicata, autentice si produse in tara.

Echipa Genta dispune de un numar generos de tineri profesionisti, cunoscatori ai trendurilor contemporane, care se axeaza pe nevoile diferentiate ale fiecarui client in parte. In ateliere se produc o gama larga de articole care sa fie potrivite dorintelor unui grup divers de oameni, indiferent de domeniul in care se afla.

Accesoriile prezinta un iz de rafinament prin simplitatea modelelor si prin atentia acordata fiecarui detaliu in parte. In plus, produsele sunt confectionate din piele naturala, fapt ce, in timp, confera un aspect unic, specific fiecarui articol in parte, datorita schimbarii de nuante. In acest fel, te poti bucura pentru un timp indelugant de un produs autentic si particular.
Produsele Genta pot fi personalizate, la comanda, cu numele dorit pentru a oferi celor dragi cadoul ideal.

Profil actualizat acum 40 luni