GateMaster

5 stele

2 recenzii

Categorie:
Instalații, echipamente
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr. 2F-2G
Web:
Telefon:
0264-453.032
Orar:
Luni - Vineri: 7.30 - 17.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Distributie automatizari porti, automatizari usi garaj, accesorii porti, telecomenzi porti, bariere auto, kit-uri automatizari, kit-uri accesorii porti, usi antifoc, usi metalice multifunctionale.

Cauti automatizari pentru porti care se inchid fara sa iesi din masina? Automatizarile pentru porti sunt importante ca sa intaresti nivelul sigurantei casei tale. Cu o singura apasare pe buton poti controla poarta, usa de garaj si usa laterala.

Odata ce este instalat, poti controla poarta de la smarthphone, poti verifica daca este inchis corespunzator sau poti deschide poarta pentru curier sau vecini.
Motoarele electrice sunt sigure datorita tehnologiei radio sigure. Produsele sunt testate si inspectate urmand cele mai riguroase criterii, ce garanteaza calitatea si performanta.
Datorita noilor tehnologii deschiderile automate au fost inbunatatie. Aceste motoare va asigura un confort sporit, eliminand complet efortul uman la deschiderea unei porti; permit sau restrictioneaza accesul autovehiculelor.

Sistemele de automatizari contin: 1 sau 2 motoare, centrala de comanda, 1 pereche de fotocelule, 2 telecomenzi, antena radio, lampa de semnalizare. Motorul se actioneaza din telecomanda, poate fi actionat si manual.

Oferim solutii integrate pentru casa ta si afacerea ta, necesare pentru confortul dumneavoastra. Echipa noastra iti sta la dispozitie, in timpul programului de lucru, pentru orice intrebari. Pe site-ul nostru gasesti informatii care sunt la dispozitia ta.

Portile automatizate sunt rezsitente impotriva conditiilor meteo nefavorabile dar si impotriva efractiilor. Au o durata de viata lunga si ofera confort maxim. Comercializam o gama larga de modele de automatizari porti si usi de garaj. Automatizarile se impart in: automatizari porti batante, automatizari porti culisante, automatizari usi garaj, automatizari usi industriale.

De ce sa cumperi de la GateMaster? Pentru ca noi va oferim mai mult, oferim consultanta de specialitate si instalam sisteme de automatizari pe tot cuprinsul tarii. Furnizam solutii complete si eficiente de automatizari pentru companii sau persoane fizice.

Profil actualizat acum 36 luni

Noutăți Cluj.info

Pentru curaj și individualizare: TEDxYouth@Cluj, un nou eveniment marca TEDx, dedicat în primul rând tinerilor

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la Cinema Florin Piersic din Cluj, va avea loc un nou eveniment marca TEDx, dedicat în primul rând tinerilor. Ideea TEDxYouth@C ... citește mai mult ->


Programul evenimentelor “Innovating Society”, organizația fondată de un tânăr reîntors în țară pentru a împărtăși cele mai bune practici legate de inovare din lume

Innovating Society este o agenție de consultanță în inovare pentru afaceri, fondată la Cluj de un tânăr de doar 25 de ani, Tudor Mihai, reîntors în ța ... citește mai mult ->


Festival internațional al iubitorilor de munte, între 22 și 24 noiembrie 2019, la Cluj

Ediția a 2-a a Transylvania Mountain Festival, eveniment dedicat sporturilor montane și aventurii outdoor în România, va avea loc la Cluj în perioada 22-24 ... citește mai mult ->


„Viitorul oraşelor din România” – cea mai amplă consultare publică cu privire la viitorul fondurilor europene în România

„Viitorul oraşelor din România„, este campania de consultare publică online inițiată de UrbanizeHub, o comunitate de oameni ce se implică în modelare ... citește mai mult ->