Gadget

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Instalaţii, servicii electrice
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Fagetului, Nr. 14 (cartier Zorilor, vizavi de Hotel Stil)
E-mail:
iulian.gadgethouse [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0725-320.834
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Cum ar fi daca luminile s-ar aprinde in momentul in care masina intra in curte, usagarajului s-ar deschide automat, in casa sunt 21 de grade Celsius, lumina de pe hol se aprinde odata cu deschiderea usii de la intrare si pe fundal se aude muzica ta preferata, casa fiind educata de la distanta prin telefon sau de la birou prin intermediul calculatorului, cu cateva clipe inainte de a pleca de la birou. Toate acestea vi le putem face noi. Contactati-ne!

Cablare structurată si rețele date/voce
Cablarea structurata reprezinta o infrastructura unica pentru sistemul de telefonie, pentru reteaua de calculatoare si pentru alte echipamente de comunicatii ce se pot pot conecta.

Beneficiile cablarii structurate:

Reducerea costurilor de administrare al societatii;
Mentenanta centralizata si imbunatatita a retelei de calculatoare;
Adaugarea de noi echipamente/utilizatori se realizeaza usor;
Modificarea amplasamentului calculatoarelor se realizeaza usor;
Cablarea structurata este independenta de aplicatie si are un design flexibil si modular;
Integrarea, administrarea si reconfigurarea facila a retelei de date/voce;
Folosirea aceluiasi mediu de transfer pentru date, cablul pentru transfer voce, date, telefonie, face posibila si integrarea sistemelor de securitate: sisteme de alarma, supraveghere video, pontaj electronic, control acces, interfonie IP, alarma incendiu, etc;

Sisteme fotovoltaice, instalare panouri fotovoltaice, invertoare de curent, mentenanta sisteme, comunicare date si accesorii panouri fotovoltaice
Pentru a avea energie electrica de la soare, aveti nevoie de un panoul solar ce are o celula solara sau mai multe celule. Celula solara absoarbe o parte din particulele de lumina ce cad pe aceasta, numite si fotoni. Fiecare foton contine o cantitate mica de energie. Atunci cand un foton este absorbit, acesta elibereaza un electron din materialul celului solare. Deoarece fiecare parte a celulei solare este conectata la un cablu, un curent va trece prin acesta. Celula va produce electricitate ce poate fi folosita instantaneu sau inmagazinata in acumulatori.

Sisteme de securitate, alarme, supraveghere video, sisteme de acces
Instalarea unui sistem de alarma este o decizie importanta ce trebuie luata pentru asigurarea casei sau afacerii dvs. Evenimentele neplăcute precum intrarea prin efracție în sedii de birouri, magazine, locuințe au loc datorită neprotejării acestora cu sisteme de alarma menite nu doar sa protejeze ci și să descurajeze potențialii infractori.

Tecnoalarm este un producător italian de produse de securitate antiefracție, cu mai mult de 35 de ani de experiență și cercetare în acest domeniu. Compania din Torino cucerește rapid piețele din întreaga lume prin inovație datorită soluțiilor sale avansate sau a unor produse de înaltă calitate, care sunt riguros etichetate cu „Made in Italy”.

Fie că e vorba de protecție perimetrală, bariere, detectoare externe, sirene sau panouri de control pana la 512 zone, produse wireless și multe alte produse pe care le instalăm, am reușit să aducem în România elementul de siguranța alături de profesionalismul echipei noastre.

Profil actualizat acum 47 luni

Noutăți

Târgul Satului, 1-4 octombrie 2020, Parcul Etnografic Romulus Vuia, Cluj-Napoca

La inițiativa mai multor organizații dedicate promovării artiștilor locali și a produselor locale, organizăm "Târgul Satului" eveniment ce ne dorim să f ... citește mai mult ->