Gadget Audio Store

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Aparatură profesională
Adresa:
Cluj-Napoca, Piata Unirii, Nr. 12
E-mail:
office [at] gadget.store.ro
Web:
Telefon:
0264-430.970
0720-600.088
Orar:
Luni - Sâmbătă: 10.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

BIG JOHN HOLDINGS

Firma Big John Holdings a luat fiinta in anul 2003. Inca de la inceput scopul firmei Big John Holdings a fost imbunatatirea calitatii serviciilor de pe piata echipamentelor audio profesionale din Romania.

In 2004, am inceput prin a oferi pe piata marca MAG, o marca de prestigiu in domeniul difuzoarelor si a boxelor, recunoscuti in lume ca fiind unul dintre cei mai mari producatori de magneti permanenti.

In 2005 am reusit sa legam o colaborare cu prestigioasa marca PHONIC, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente audio din America, investind in departamentul de cercetare pentru a putea implini cele mai exigente cerinte ale muzicienilor si sunetistilor oferindu-le mixere, procesoare, amplificatoare, microfoane performante la preturi accesibile, motivand astfel sunetisti si muzicieni sa lucreze in cele mai bune conditii in aceasta industrie a muzicii si showbiz-ului.

In 2006 am creat brandul pentru profesionisti SOUND STIL. Un brand valoros prin calitatea producatorilor care fabrica sistemele de scena, cablajele, conectica si luminile inteligente care alcatuiesc acest brand. Valoarea lui sta in faptul ca nu mai este necesar sa pierdeti timp in cercetarea ultimelor noutati de pe piata muzicala din intreaga lume. Prin acest brand noi le aducem la indemana dumneavoastra la cel mai bun raport calitate pret.

GADGET STORE

Brand-ul care reprezinta:

- o echipa de tehnici
- un magazin conectat la toate depozitele mari din lume
- un loc unde poti vedea aparatura de ultima generatie
- un magazin on-line
- service in domeniul audio si luminilor inteligente

AUDIOMAGAZIN

Magazinul on-line "Audiomagazin" va ofera:

- Sfaturi in domeniul audio si luminilor inteligente
- Specialisti in instalatii audio profesionale
- Specialisti in programare lumini
- Un liant intre tine si aparatele de care ai nevoie

Apelati cu incredere la acest magazin.

Profil actualizat acum 39 luni