Fundatia Crestina Seila

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Medicale
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Eta Boeriu (colonia Becas)
E-mail:
contact [at] fundatiasela.ro
Web:
Telefon:
0748-356.941
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Un loc unde seniorii nostrii se vor simti ACASA!

Fundatia Crestina Sela, camin pentru varstnici, este situata in zona Becas, livada de ciresi Palocsay care se inscrie in categoria imobilelor cu adevarat speciale, iar faptul ca in noul PUG se afla in zona de protectie V3 (,,Spatii verzi pentru agrement,), face ca posibilitatea aparitiei unor constructii in imediata apropiere sa fie mult diminuata.

Initial a fost un atelier mecanic al bazei pomicole, abandonat de aproape douazeci de ani, azi este o cladire moderna.
Imobilul este renovat in intregime, finalizat, atmosfera si decorul sunt date de specificul superb al zonei pentru a fi cat mai apropiat de natura. Curtea dreapta, deschisa, curata, marginita de puieti de pomi fructiferi, ramanind cu posibilitatea de a fi modelata si utilizata dupa bunul plac de beneficiari. Dispunand de o suprafata mare de teren de 9000mp, ofera posibilitatea implicarii seniorilor in activitati recreative si de gradinarit despre care se stie ca sunt benefice starii de spirit.
Inundata de lumina soarelui din zori pina la asfintit si plasata in mijlocul unei ample curti inverzite, inconjurata de zeci de hectare de pomi fructiferi, pe toate laturile, lipsa oricarui obstacol sau a unor constructii care ar putea umbri, aceasta locatie aduce mai mult a parc, invitand trecatorii la o adinca contemplatie avind o nota speciala de intimitate.
Liniste, spatiu verde, aer curat, confort psihic, bunastare si plenitudine spirituala, iata ce va promite acest imobil care sparge tiparele conventionale, pliindu-se perfect pe necesitatile si exigentele oricarei cerinte si personalitati.

Profil actualizat acum 139 luni