Francesca Patisserie Cafe

5 stele

2 recenzii

Categorie:
Cafenea, ceainărie
Adresa:
Cluj-Napoca, Piata Muzeului, Nr. 6 (lângă Biserica Franciscana)
E-mail:
cafeneauafrancesca [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0756-632.444
Orar:
Luni - Duminică: 7.00 - 19.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Francesca este un loc cu suflet. Oferim lucruri simple, dar de calitate, o servire prietenoasa si preturi corecte. Ceea ce nu se poate insa cumpara este un strop de fericire pentru fiecare. In rest, sigur ca avem cafea Segafredo, de cea mai buna calitate. o cafea pentru care mnulti se intorc la noi. La fel, servim cele mai diverse tipuri - de la irish si pina la frappe, de la latte machiato pina la decofeinizata. Avem ceaiuri foarte bune, organice, negre, verzi, infuzii. Da, si fructe de padure. Avem inghetata. Avem patiserie proprie, prajituri - din produse naturale. Avem milkshakeruri, limonada cu busuioc sau menta, siropuri, tot ce va puteti dori. Este un loc elegant si placut, pentru oameni care apreciaza asta.

De departe cele mai apreciate sint insa ciocolata de casa (peste o duzina de sortimente), prajiturile de casa (utilizam din plin fructele de sezon) si sandwiciurile de casa (in trei variante - file de peste, cascaval, ceapa, lamiie; cirnati de casa cascaval, ardei capia si castravete; mozzarella, ruccola, rosii).

Am introdus cafeaua BIO organica de la Puro, firma de la care luam si ceaiurile organice. Atit cafea, cit si ceaiurile sint fairtrade.

Profil actualizat acum 87 luni

Noutăți

Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->