Fractal IT

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Servicii IT
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada lie Macelaru, Nr. 26
E-mail:
office [at] fractal.ro
Web:
Telefon:
0747-996.677
Orar:
Luni - Joi: 10.00 - 18.00
 
Vineri: 10.00 - 16.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Servicii de consultanta, service si intretinere pentru orice model de laptop, calculator, monitor, televizor si alte echipamente.

Service

Fractal IT oferta servicii de reparatii pentru o gama larga de echipamente informatice:
- laptopuri
- calculatoare
- monitoare LCD si LED
- televizoare LCD, LED, Plasma
- routere wireless
- switch-uri
- surse de alimentare
- etc

Chiar dacă computerul sau laptopul dvs. functioneaza aparent normal este bine sa fie verificat de un specialist la anumite intervale de timp. Serviciile informatice includ, de asemenea, backup de date, recuperarea de date de pe discuri formatate, proiectare si implementare de retele LAN şi alte servicii specializate.

Pentru detinatorii de laptop-uri este recomandata o curatare a sistemului o data la 6 luni pentru a asigura o buna functionare a sistemului si pentru a reduce semnificativ riscurile unei defectiuni.
In cazul in care aveti probleme cu laptop-ul dvs. va putem ajuta cu orice fel de reperatie plus piese de schimb la cele mai mici preturi. Una dintre problemele des intalnite la un laptop este placa grafica defecta, situatie care se poate remedia la un cost mult mai mic decat inlocuirea placii de baza.

Consultanta

Service IT pentru laptopuri, calculatoare, monitoare, imprimante si alte periferice. Echipa Fractal IT va ajuta sa obtineti maxim din investitia IT, oferind suport in planificarea strategiei IT, prin optimizarea si maximizarea investitiei in tehnologie. Echipa noastra va ajuta, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, in alegerea celei mai bune solutii de retea, hardware sau software de care aveti nevoie.
Fie ca sunteti la inceputul afacerii, ca doriti sa va imbunatatiti infrastructura informatica sau pur si simplu aveti nevoie de un echipament nou echipa noastra vine in sprijinul dumneavoastra. Indiferent daca la recomandarea noastra sau in urma unei decizii proprii doriti sa achizitionati un echipament, Fractal IT va ajuta in toti pasii premergatori de la studierea si analiza pietei pana la achizitia produsului si chiar asiguram si partea de post-vanzare (trimiterea in service a eventualului produs defect).
Alte domenii de consultanta ar fi minimizarea costurilor prin eliminarea costurile cu licentele software Open Source (ex: Linux in loc de Windows, OpenOffice in loc de Microsoft Office, etc.), scaderea costurilor cu telefonia si abonamentul de internet, gestiunea costurilor si a echipamentelor IT.

Intretinere

Echipa noastra asigura servicii complete de optimizare si intretinere a laptop-urilor, calculatoarelor si a altor echipamente informatice precum si a retelei informatice pe baza de abonament lunar. Efectuarea de dignosticari regulare si programate reduce posibilitatea aparitiei unor defectiuni si ajuta afacerea dumneavoastra sa obtina mai mult din investitiile IT.

Profil actualizat acum 13 luni





Noutăți

Afaceri din Cluj care fac livrare la domiciliu în timpul COVID-19

Am făcut o listă (sugestiile voastre sunt mai mult decât binevenite) cu afacerile din Cluj-Napoca care fac livrări și-n perioada asta incertă, guvernată ... citește mai mult ->


Skale Web - Web Hosting Ultra Rapid

Skale Web imbina cele mai noi configuratii hardware dotate cu noile procesoare Intel Gold si stocare pe SSD PRO cu cele mai avansate softuri pentru web hosting: ... citește mai mult ->

Cum creez un site web in WordPress? – pas cu pas
acum 1 lună

Cautati sa creati sau sa detineti un site web? Pornirea unui site web poate fi un gand inspaimantato ...

Domeniu .RO gratuit la orice pachet nou de hosting
acum 1 lună

Skale Web iti ofera un domeniu .RO gratuit pe primul an pentru orice pachet nou de hosting comandat, ...


Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 9 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 15 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...


Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->