Înscriere în noul Cluj Pages | Cluj.info

Formații de muzică, dans

Cluj-Napoca, Strada Dacia, Nr. 2, Telefon: 0720-660.366, 0745-764.654

Formaţia Salsa Caliente a fost prima trupa de dans din Cluj care a aratat publicului ce este Salsa si cum se danseaza. Trupa de dans a luat fiinţă in anul 2002, la initiativa lui Lucian Ambrosie, pornind la drum cu gandul de a transmite bucuria si nebunia dansurilor caraibice tuturor oamenilor, indiferent de varsta. Anii au trecut, trupa a avansat din ce in ce mai mult si nu dupa mult timp au venit si rezultatele: numeroase premii, numeroase spectacole în ţară şi străinat...

Profil actualizat acum 171 luni detalii

Cluj-Napoca, Piaţa Lucian Blaga, Nr. 1-3, Telefon: 0264-598.024

Ansamblul folcloric Mărţişorul al Casei de Cultură a Studentilor din Cluj-Napoca in cei 48 de ani de activitate a sustinut mii de spectacole cu un bogat colorit si o vastă tematică aducand in scenă cantece si jocuri din toate zonele folclorice ale ţării. Astazi, pregatirea artistica este asigurata de coregraful IOAN COCIAN, de dirijorul DOREL ROHIAN, iar directia artistica de maestrul DUMITRU FARCAS.

Profil actualizat acum 171 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca

Desperado cinta doar LIVE si are la activ peste 1000 de concerte si petreceri ! Trupa country-rock Desperado, 5 incredibili muzicieni de la Cluj.Genuri muzicale : Country, Rock, si Southern Rock.

Profil actualizat acum 172 luni detalii

Cluj-Napoca, Bulevardul Nicolae Titulescu, Nr. 12, Apartament 42, Telefon: 0743-352.469

Ansamblul de dans Passeggio ofera spectacole de dans medieval, renascentist si baroc in Cluj-Napoca dar si in tara si peste hotare. De-a lungul timpului am fost invitati la diferite evenimente culturale, publice dar si private (de ex. pentru a asigura un moment deosebit in cadrul unei nunti).

Momentele prezentate de noi imbina dansul cu muzica, costumele de epoca si teatrul, reusind sa reinvie atmosfera secolelor trecute.

Profil actualizat acum 172 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0740-563.030

Grupul coral „Sfântul Apostol Andrei” a luat fiinţă în toamna anului 2003, când membrii acestuia (pe atunci doar 4) au fost angajaţi ca şi cântăreţi bisericeşti la biserica cu acelaşi nume din Cluj-Napoca, de către părintele paroh, Dr. Petru Stanciu, profesor de muzică bisericească la Seminarul Teologic Ortodox din localitatea mai sus amintită. Întrucât, la începuturile lui, grupul participa activ la Sfânta Liturghie duminică de duminică, membrii acestuia au decis să-...

Profil actualizat acum 172 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Telefon: 0745-134.124, 0746-087.288

Programe artistice la evenimente speciale: arii, canzonete, colinde, folclor.

Profil actualizat acum 172 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Telefon: 0722-870.130

Peste 10 ani de activitate. N-au fost nişte ani prea uşori, dar, cu siguranţă, au fost nişte ani foarte frumoşi. Şi asta, în mare parte, datorită ţie – pentru că ai venit la concerte, ai cântat cu noi, ne-ai cumpărat albumele şi ne-ai arătat că muzica pe care o facem îşi găseşte ecou în sufletele oamenilor.

Profil actualizat acum 172 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Alexandru Vaida-Voievod, Nr. 58, Telefon: 0364-118.950

Din componenţa ansamblului fac parte 30 de perechi de dansatori, repartizaţi în două grupe, una de performanţă şi alta de iniţiere, iar grupul de instrumentişti care asigură acompaniamentul muzical este format din elevi de la Liceul de muzică Sigismund Toduţă din Cluj-Napoca şi din studenţi şi absolvenţi ai Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj. Instrumentele tradiţionale româneşti - fluierul, cavalul, tilinca, precum şi formula tradiţională de taraf s...

Profil actualizat acum 172 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 128-130, Telefon: 0264-430.931

Ansamblul Folcloric Dor Transilvan. Cu o medie de vârsta de 18 ani, actuala generatie a ansamblului este cea mai tânara din istoria sa, si cea mai talentata de la reînfiintarea ansamblului încoace. Formatie de cântece si dansuri populare romanesti. Solisti de prestigiu ca Grigore Lese si Nicolae Muresan au completat lunga lista a marilor interpreti de muzica populara care au concertat cu ansamblul nostru, cu ocazia multor spectacole in tara si strainatate.

Profil actualizat acum 172 luni detalii
5 stele

o recenzie

Cluj-Napoca, Telefon: 0758-373.502

Relative este o trupă clujeană de rock alternativ. Mai exact, stilul performat ar putea fi numit chiar deviant, fapt datorat eterogenitătii grupului, membrii avand gusturi muzicale diferite, fenomen sesizabil inclusiv la stilul ritmului vocal practicat de R. Posset (MC) care provine de pe scena drumnbass. Mai multe detalii pe website. stiluri alternative, Reggae , Rock, Punk. Vezi şi Facebook.com/relativeband.

Profil actualizat acum 172 luni detalii