0 stele

nicio recenzie

Bonţida, Castelul Bánffy

Electric Castle is a unique festival experience that takes place on the amazing domain of Banffy Castle, in Transylvania.

Profil actualizat acum 60 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca

Creat în anul 2002 de către canalul de televiziune ARTE şi de La Ferme du Buisson - Scena Naţională Marne la Valée din Franţa, proiectul TEMPS D'IMAGES, festival de teatru, dans şi imagine foto/video, s-a dezvoltat la nivel european, desfaşurându-se acum în zece țări din Europa.

Ediția a 10-a, Cluj
5-12 noiembrie 2017
Discurs și Realitate

Profil actualizat acum 60 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca

Jazz in the Park Festival mai întâi a redat clujenilor Parcul Central. Apoi, a început să dezvolte evenimente în mai multe locuri din Cluj din dorința de a uni comunitatea și a schimba percepția generală despre jazz.

Profil actualizat acum 63 luni detalii

Cluj-Napoca

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România. În cei șaisprezece ani de existenţă, TIFF a devenit un brand recunoscut în România nu numai pentru calitatea programelor prezentate, ci şi pentru organizarea excelentă, atmosfera efervescentă şi multitudinea de evenimente, de la seminarii şi workshopuri până la concerte şi petreceri până în zori de zi. Ediţia din 2007 a fes...

Profil actualizat acum 65 luni detalii