Expert Wash

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Spălătorie, curăţatorie, călcătorie de haine
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Macesului, Nr. 1-5 (pe strada cu bisericuta de lemn din cartierul Buna Ziua, in curte)
E-mail:
office [at] expertwash.ro
Web:
Telefon:
0745-369.454
0753-254.251
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 21.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Expert Wash si isi propune sa aduca pe piata curatatoriilor si spalatoriilor din Cluj un nou serviciu de prestari servicii foarte util populatiei.

Utilajele aflate in dotarea EXPERT WASH sunt de ultima generatie ceea ce face posibil ca procesul de curatare, spalare, uscare si calcare sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate si eficienta.

In viitor, firma urmareste intarirea pozitiei pe piata serviciilor prin deschiderea de noi centre de productie avand in vedere achizitionarea unor noi linii tehnologice de mare productivitate, ceea ce va duce la costuri de productie reduse si la o competitivitate mare pe piata serviciilor.

Scopul nostru este imbunatatirea si largirea permanenta a gamei serviciilor oferite de catre noi, obtinerea loialitatii pe sectorul in care activam prin calitatea oferita partenerilor nostri de afaceri.

CLIENTII NE SPUN CA:
...suntem mereu cu un pas inaintea celorlalte firme de profil in ceea ce priveste calitatea si adaptarea la nevoile fiecaruia
...asiguram garantia calitatii serviciilor la standarde inalte si satisfacerea celor mai exigente cerinte
...suntem CEL MAI BUN PRIETEN AL FAMILIEI !!!
...NU SUNTEM SINGURII DAR SUNTEM CEI MAI BUNI

Profil actualizat acum 100 luniServicii recomandate

CRISTIAN TUR - Inchirieri autocare, microbuze, transport persoane Cluj

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->