TEDxClujSalon - New Beginnings

marți
16 ianuarie
ora 19:30
marți
16 ianuarie
ora 21:30

la ClujHub, Ferdinand 22-26 (3rd Floor in CENTRAL Commercial Center), Cluj-Napoca

TEDxClujSalon is a series of monthly events with the main purpose of sharing and spreading ideas while we will screen the most interesting TED talks curated in the monthly theme.

“O, wind, if winter comes, can spring be far behind?” (Percy Bysshe Shelley)

What is it about January that makes us want to start anew and set audacious goals? The year ahead springs out possibilities and “things that never were”, and new beginnings coming from “some other beginning’s end”.

As always, we strive to deliver the best experience we can possibly offer. There is always hope and excitement, a palpable energy in a new beginning and we want to share it with you.

Let this TEDxClujSalon guide you down a path of inspiration and offer you the opportunity of conversation and heightened interaction with fellow TEDxsters.

Join our community and reserve your seat now: http://bit.ly/2BiGSbL

Snacks and drinks are included ????

*****************************************************************

"O, wind, if winter comes, can spring be far behind?”
(Percy Bysshe Shelley)

Ce are luna ianuarie încât ne determină să ne dorim începuturi noi și să ne stabilim țeluri cutezătoare? Anul ce va să vină scoate la iveală posibilități și “lucruri care n-au mai fost“ iar începuturile noi se nasc din “sfârșitul altui început“.

Ca de fiecare dată, ne străduim să vă oferim cea mai bună experiență posibilă. Întotdeauna există speranță și entuziasm, o energie palpabilă într-un început nou și dorim să le împărtășim împreună.

Lăsați acest TEDxClujSalon să vă călăuzească inspirația și să vă ofere ocazia de cunoaște și a sta de vorbă cu alți membri ai comunității noastre.

TEDxClujSalon este o serie de evenimente lunare, al căror scop principal este acela de a răspândi și împărtăși idei. Evenimentele de tip Salon constau în proiectarea celor mai reprezentative și interesante prelegeri, în concordanță cu tema lunară.

Alăturați-vă comunității noastre și rezervați-vă locul acum: http://bit.ly/2BiGSbL

Gustările și băuturile sunt incluse ????


 

Idei pentru Cluj
acum 1 zi

Discuții și concluzii interesante pe tema folosirii Someșului, la lansarea de ieri a Someș Delivery 2018. Se conturează intrarea orașului într-o nouă epocă, a Someșului, a râului.

Lansare Someș Delivery 2018 și dezbatere: Cum folosim Someșul?

Someș Delivery 2018 a debutat sâmbătă, în Parcul Armătura, printr-o dezbatere pe tema folosirii Someșului, dezbatere la care au participat reprezenta ... citește mai mult ->


Idei pentru Cluj
acum 3 zile

Sâmbătă 14 iulie, se dă startul Someș Delivery 2018, în Parcul Armătura, unde ne așteaptă o mulțime de evenimente și amenajări noi.

Someș Delivery 2018: 5 idei de petrecere a weekend-ului în aer liber

Sâmbătă 14 iulie, se dă startul Someș Delivery 2018, în Parcul Armătura, unde ne așteaptă o mulțime de evenimente și amenajări noi. Parcul se af ... citește mai mult ->


Idei pentru Cluj
acum 6 zile

Firmă clujeană de software achiziționează două firme din Vestul Europei, evaluate la 1,3 milioane Euro

Firmă clujeană de software achiziționează două firme din Vestul Europei, evaluate la 1,3 milioane Euro

AROBS Transilvania Software, companie clujeană înființată în 1998, are acum două noi filiale în Olanda și Belgia: CoSobyArobs B.V., respectiv CoSoby ... citește mai mult ->


Idei pentru Cluj
acum 6 zile

70 de saci de deșeuri au fost strânși de voluntari de pe malul Someșului, în weekendul ce a trecut, în pregătire pentru Someș Delivery 2018.

Parcul Armătura și malul Someșului, ecologizate de voluntari pentru Someș Delivery 2018

Sâmbătă, în cadrul proiectului Someș Delivery, a avut loc o nouă acțiune de ecologizare a Parcului Armătura și a malurilor Someșului din această ... citește mai mult ->


Idei pentru Cluj
acum 1 săptămână

Despre trafic, mașini, biciclete și oameni într-un oraș al viitorului

Expediție urbană în Amsterdam, un oraș pentru oameni

La sfârșit de mai, la Cluj Innovation Days, am întâlnit-o pe Cornelia Dincă, mutată in Amsterdam de șase ani, și care prezenta modul cum Amsterdam ... citește mai mult ->