Esteline Beauty Center

0 stele

o recenzie

  • Sursă imagine: Esteline Beauty Center

  • Sursă imagine: Esteline

  • Sursă imagine: Esteline

Categorie:
Saloane de înfrumuseţare
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Ion Meşter, Nr. 3, Scara 1 (la parter)
E-mail:
office [at] esteline.ro
Web:
Telefon:
0264-458.880
0728-800.039
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 20.00
 
Sâmbătă: 8.00 - 14.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Motto: "Frumusete cu suflet".

Esteline Beauty Center ofera servicii complete de infrumusetare si consultanta specializata, de peste 10 ani, cu produse profesionale, intr-o atmosfera destinsa creata de echipa noastra de profesionisti bine pregatiti.

Ne propunem sa avem grija de frumusetea si senzualitatea ta in fiecare zi, utilizand echipamente moderne si respectand standarde de igiena ridicate.

La noi gasiti: tratamente de microdermabraziune si mezoterapie, tratamente dermato-cosmetice acnee si regenerare, anti-aging cu produse Dr. Kadir- Israel, tratamente anti-aging cu produse CNC- Germania, epilare ceara traditionala si unica folosinta, permanent de gene, make-up individualizat si cocuri mirese, tunsori moderne si hairstyling Wella,Subrina Professional, manichiura si pedichiura Melkior,Orly, manichiura si pedichiura semipermanenta Cupio, impachetari parafina pt maini, pictograme, detoxifiere prin apa Aquadetox.

Profil actualizat acum 47 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->