Energocertif

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Audit energetic
Adresa:
Cluj-Napoca, Piata Stefan cel Mare, Nr. 19 (langa Teatrul National)
E-mail:
office [at] energocertif.ro
Web:
Telefon:
0732-088.477
Fax:
0371-190.823
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Suntem o echipă tânără, de înaltă calificare profesională în domeniu, cu experienţă atât în proiectarea şi evaluarea energetică a imobilelor, cât şi în munca de educaţie şi cercetare specifică învăţământului superior. Experienţa ne-a arătat cât de importantă este pentru clienţii noştri calitatea şi promptitudinea şi facem tot ce putem pentru a asigura servicii rapide şi calitative.

Garantăm corectitudinea şi profesionalismul nostru. În multe dintre lucrări, conţinutul tehnic al evaluării se va baza în mare parte pe date pe care ni le veţi furniza chiar D-voastră - secţiunea "Evaluare" - astfel că vă rugăm furnizaţi date corecte şi exacte. Acolo unde nu dispuneţi de datele necesare, nu ezitaţi să ne contactaţi pentru a vă oferi consultanţă gratuită în acest sens. Erorile şi daunele cauzate de furnizarea incorectă a datelor din partea D-voastră nu pot fi garantate de noi.

Profil actualizat acum 60 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->