En Vogue

0 stele

o recenzie

  • Sursă imagine: Mina Pop

  • Sursă imagine: Mina Pop

  • Sursă imagine: Mina Pop

  • Sursă imagine: Mina Pop

  • Sursă imagine: Mina Pop

  • Sursă imagine: Mina Pop

  • Sursă imagine: Mina Pop

Categorie:
Saloane de înfrumuseţare
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Traian Moşoiu, Nr. 33
E-mail:
office [at] envogue.ro
Web:
Telefon:
0264-593.034
0745-018.282
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 21.30
 
Sâmbătă: 6.00 - 14.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


En Vogue Studio Estetic - cu peste 10 ani de experienta in domeniu, noi nu doar executam o tunsoare sau o culoare, noi cream un stil unic fiecarei cliente care intra in coafor. Echipa noastra de stilisti are la indemana metode de a modifca fizionomii, schimba volume, corecta imperfectiuni. Lasati-va pe mana noastra pentru a beneficia de sfaturi in materie de colorare, tunsoare si tratamente capilare. Pentru ca un serviciu de cea mai inalta calitate inseamna in primul rand personalizare, scopul nostru este de a oferi fiecarei cliente un program de ingrijire in functie de nevoile sale.

Beneficiaza de servicii complete intr-o locatie inovatoare, creata special pentru a-ti satisface toate nevoile, la cel mai inalt standard. Poti sa iti schimbi infatisarea, poti sa te pregatesti pentru un eveniment sau sa obtii un look nou in fiecare zi, toate acestea lasandu-te pe mana profesionistilor nostrii.

Profil actualizat acum 108 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->