EGO Stones

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Amenajare interioară şi exterioară
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
egostones [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0740-912.049
Orar:
Luni - Vineri: 7.30 - 17.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


EGO STONES este un brand nou prezent în domeniul pietrei naturale, care abordează piața cu o viziune nouă. Misiunea EGO STONES este de a oferi clienților săi soluții complete project-based pentru design interior și exterior cu piatră naturală pentru zona Transilvania.

EGO STONES FURNIZEAZĂ ORICE TIP DE PIATRĂ NATURALĂ!

EGO STONES comercializează produse din piatră naturală: marmură, granit, travertin, calcar, onix, andezit, ardezie, acoperind toată gama de dimensiuni necesare clienților, încercând să ofere prețuri competitive, deoarece deține un portofoliu mare de furnizori și producători direcți ai pietrelor naturale. EGO STONES importă direct din: Italia, Spania, Grecia, Turcia, Egipt, China, India, Brazilia, orice fel de piatră necesară pentru proiectele clienților săi, colaborând de asemenea și cu producătorii locali(Ex: piatra de Vistea, Podeni, Bășchioi, Ruschița, Budești, Băbeni).

Produsele livrate de EGO STONES pot avea următoarele prelucrări: lustruit lucios, lustruit mat, periat, antichizat, buciardat, fiamat, șablat, scapițat, grafiat.

EGO STONES deține utilaje necesare pentru debitarea și profilarea pietrelor naturale pentru blaturi, pervaze, glafuri, ancadramente sau trepte, precum și utilaje pentru șlefuirea pardoselilor din piatră naturală (atât cele noi cât și cele uzate). Compania oferă servicii complete, asigurând manopera specializată pentru montajul pietrei naturale cât și pentru șlefuirea pardoselilor din marmură, granit, calcar și travertin.

EGO STONES distribuie produse AKEMI, necesare atât pentru pietrari la șlefuire, chituire, lipire, montare, cât și pentru clienții finali pentru întreținerea și protejarea pietrelor naturale. De asemenea, Ego Stones mai distribuie și adezivi speciali pentru placări cu pietre naturale.

Profil actualizat acum 63 luni

Noutăți

Afaceri din Cluj care fac livrare la domiciliu în timpul COVID-19

Am făcut o listă (sugestiile voastre sunt mai mult decât binevenite) cu afacerile din Cluj-Napoca care fac livrări și-n perioada asta incertă, guvernată ... citește mai mult ->


Skale Web - Web Hosting Ultra Rapid

Skale Web imbina cele mai noi configuratii hardware dotate cu noile procesoare Intel Gold si stocare pe SSD PRO cu cele mai avansate softuri pentru web hosting: ... citește mai mult ->

Cum creez un site web in WordPress? – pas cu pas
acum 1 lună

Cautati sa creati sau sa detineti un site web? Pornirea unui site web poate fi un gand inspaimantato ...

Domeniu .RO gratuit la orice pachet nou de hosting
acum 1 lună

Skale Web iti ofera un domeniu .RO gratuit pe primul an pentru orice pachet nou de hosting comandat, ...


Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 9 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 15 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...


Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->