Ecoholz

5 stele

o recenzie

Categorie:
Pardoseli din lemn
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Buna Ziua, Nr. 25A (showroom KARELIA)
E-mail:
info [at] ecoholz.ro
Web:
Telefon:
0720-105.105
0766-223.849
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 20.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Ecoholz reuseste sa combine experienta indelungata in lucrul cu lemnul cu o buna cunoastere a tuturor caracteristicilor si avantajelor pe care le prezinta parchetul stratificat, reusind astfel sa ofere intodeauna solutile tehnice optime pentru fiecare lucrare in parte.

Ecoholz va pune la dispozitie cateva echipe specializate in montajul pardoselilor din lemn, oameni care pun mare pret pe satisfacerea cerintelor clientului si pe aprecierea muncii lor. Experienta dobandita in afara tarii, unde cerintele si calitatea sunt la nivel inalt, impreuna cu experienta dobandita in ultimii ani in tara, ne ajuta in montajul parchetului stratificat, a parchetului masiv si al pardoselilor de exterior, precum si un portofoliu bogat si variat de lucrari, experienta care le permite sa abordeze cu incredere orice proiect si totodata sa ofere garantia lucrului bine facut.

Pentru a va convinge de calitatea produselor si serviciilor, va asteptam in showroom-ul nostru, unde veti beneficia de suport tehnic si indrumare de specialitate precum si de informatii corecte si promte la nevoile dumneavoastra. Daca doriti ca un consultant de vanzari sa se deplaseze la dumnevoastra pentru a identifica mai bine necesitatile si solutiile tehnice adecvate, ne puteti solicita acest lucru telefonic +4 0720 105 105 sau prin intermediul formularului de contact.

Profil actualizat acum 79 luni