Dragus

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Ioana Manzat Gavrea

  • Sursă imagine: Ioana Manzat Gavrea

  • Sursă imagine: Ioana Manzat Gavrea

  • Sursă imagine: Ioana Manzat Gavrea

  • Sursă imagine: Manzat Gavrea Ioana

  • Sursă imagine: Manzat Gavrea Ioana

Categorie:
Diverse
Adresa:
Cluj-Napoca, Dorobantilor, Nr. 25, Apartament 41-42
E-mail:
office [at] dragus.net
Web:
Telefon:
0264-420.456
0758-907.637
Fax:
0264-420.456
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 17.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Sisteme de incalzire prin Panouri Radiante Infrarosu.
S. C. DRAGUS S.R.L. a fost infiintata in anul 2005 si are ca obiect de activitate promovarea si implementarea sistemelor de incalzire cu panouri radiante electrice infrarosu.

Dupa o experienta de 6 ierni in domeniul panourilor termice radiante am castigat un loc important in distributia nationala.

Va prezentam panourile radiante produse de noi , cu placi active din materiale compozite ,de ultima generatie . Urmare a experientei acumulate, panourile radiante produse de S.C.Dragus S.R.L.,sunt cele mai performante si mai accesibile de pe piata romanesca.
Panourile radiante DRAGUS lucreaza pe principiul incalzirii cu infrarosu, au consum de energie scazut si creaza o ambianta placuta in incapere. Sunt singurele panouri radiante a caror putere absorbita scade cu 20% dupa ce ajung la temperature de lucru de 85-90 grade Celsius pe suprafata .
Prin randamentul mare al panourilor si datorita distribuirii uniforme in spatiu se obtine o reducere a consumului de energie fata de sistemele de incalzire traditionale.

Profil actualizat acum 90 luni