Dr. Lucian Fodor

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Dr. Lucian Fodor

Categorie:
Medicină estetică
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Observatorului, Nr. 1-3 (Clinica Hiperdia)
E-mail:
office [at] drfodor.ro
Web:
Telefon:
0264-438.038
0754-353.000
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 16.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Dr. Lucian Fodor chirurg specializat in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva din Cluj-Napoca va ofera servicii de chirurgie estetica cu tehnici de ultima ora. Facand specializarea in strainatate, langa chirurgi cu renume in Statele Unite ale Americii si Israel, a dus chirurgia estetica la nivel de arta, arta frumusetii, cea ce se reflecta si in interventiile efectuate de domnul doctor.

Numeroasele interventti efectuate de a lungul timpului, precum si tehnologia moderna, au facut ca operatiile de acest gen sa fie interventii de rutina. Pozele de tip inainte-dupa reflecta profesionalismul, experienta si ambitia de a crea frumusete.

Consultati siteul personal a dlui. doctor pentru mai multe detalii sau sunati la numerele de contact afisate pe pagina pentru programare la consultatii.

Profil actualizat acum 65 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->