Doamna T

0 stele

o recenzie

Categorie:
Cafenea, ceainărie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Napoca, Nr. 10 (în curte)
E-mail:
contact [at] doamnat.ro
Web:
Telefon:
0753-043.112
Orar:
Luni - Duminică: 10.00 - 22.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


În centrul istoric al orasului, casa Doamna T va asteapta într-o atmosfera placuta si relaxata, plina de povestea vremurilor trecute. Creata din dorinta de a readuce in prim plan parfumul inceputului de secol XX, a lucrurilor simple dar pline de rafinament Cafeneau Doamna T a devenit locul preferat al celor care indragesc sa petreaca timp alaturi de prieteni si sa savureze gustari autentice-

Va îmbiem cu o cana de cafea turceasca, bauturi de casa, gustari simple si rafinate, realizate dupa retete mostenite si reinventate cu produse traditionale si delicatese.

Sprijinim artistii locali prin organizarea de vernisaje, lansari de carte si prin spatiu permanet de expozitie cu vanzare a lucrarilor si obiectelor de arta. Oaspetilor nostri le pregatim in fiecare saptamana activitati speciale precum concerte live la pian, piese de teatru, intalniri tematice.

Doamna T isi asteapta oaspetii in casa inspirata din perioada interbelica, unde muzica, in surdina, e aleasa de starea de spirit a gazdei, cartile si revistele vechi pot fi rasfoite in voie. Iar timpul parca sta in loc... pentru cateva ore.

Profil actualizat acum 6 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->