Dican Iulia - Cabinet individual de psihologie

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Bulevardul Nicolae Titulescu, Nr. 26 (in cadrul Clinicii Deak Medical Center)
E-mail:
psihologiuliadican [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0742-489.725
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


“Esti ceea ce gandesti…”

Uneori simtim ca viata ne ingenuncheaza, ca sitemul nostru de valori e puternic zguduit de circumstantele prin care trecem si ca oricat de mult am inspira tot pare ca nu avem suficient aer…E momentul in care ar trebui sa ne privim cu sinceritate in ochi si sa spunem: “STOP, AM NEVOIE DE AJUTOR!”

Psihologul e acea persoana care te poate scoate la suprafata pentru a-ti lua suficient oxigen cat sa poti inota singur mai departe. E acea persoana care te ajuta sa vezi care sunt lucrurile asupra carora ai control, care sunt acelea pe care nu le poti influenta si care nu au sens sa-ti iroseasca resursele si cum anume sa faci diferenta dintre cele doua!

Numele meu este Iulia Dican si sunt de profesie Psiholog Clinician si Consilier. Sunt o persoana fascinata de mintea umana si de modul cum aceasta ne creeaza iluzia identificarii cu gandurile, emotiile si comportamentele noastre. Cred cu tarie ca suntem mai mult decat lucrurile cu care obisnuim sa ne identificam si imi doresc ca prin interactiune, sa ajung sa cunosc si sa simt OMUL din spatele tuturor mastilor, din spatele tuturor fricilor si credintelor care il limiteaza. Imi doresc sa te ajut sa desoperi starea de liniste si de acceptare a tot ceea ce vine spre tine si sa constientizezi ca asta esti tu de fapt: liniste si armonie!

In ce fel de probleme te pot ajuta?

-Psihodiagnostic si evaluare clinica copii/adulti
-Interventie cognitiv-comportamentala in tulburari specifice copii/adulti: depresie, anxietate, fobii, tulburare de panica, tulburare obsesiv-compulsiva, abuz/dependenta de alcool/substante, tulburari de comportament alimentar, tulburari de somatizare, tulburare de stres posttraumatic, tulburari psihotice, ADHD, autism etc.
-Consiliere de cuplu
-Consiliere in experiente traumatice (divort, doliu, etc.)
-Consiliere parentala
-Autocunoastere si dezvoltare personala (control ganduri, comportament emotii, dezvoltarea de abilitati de comunicare, orientare profesionala, managementul stresului etc.)
-Testari psihologice specifice

Profil actualizat acum 57 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 8 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 14 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...


Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->


Service GSM în centru Cluj

De ce sa alegeti serviciile noastre? - Suntem alaturi de tine inca din 2015 - Efectuam operatiuni de reparatie pentru orice model de tel ... citește mai mult ->


Mantra Indian Cuisine

Authentic Indian food and atmosphere. Our food is based on the cuisine of northern India where I grew up. ... citește mai mult ->