Dezpezzi Park & Fly

5 stele

7 recenzii

Categorie:
Parcare privată lângă Aeroport
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Sannicoara, Nr. FN
E-mail:
office [at] dezpezziauto.ro
Web:
Telefon:
0736-047.538
Orar:
Luni - Duminică: 0.00 - 24.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Fiecare calatorie cu avionul, indiferent daca este in interes de afaceri, in scop turistic, pentru un sejur sau o vacanta, implica problema transportului si accesului la aeroport cat mai facil si mai putin costisitor, atat pentru pasagerii din Cluj-Napoca cat si din tara. Cu Dezpezzi Park & Fly ai siguranta ca beneficiezi de cel mai mic pret de pe piata, avand aceleasi beneficii si servicii de calitate premium. Alege acum serviciul de parcare pe termen lung sau scurt oferit de Dezpezzi Park & Fly Cluj-Napoca, parcare aeroport Cluj.

Pentru transferul la/de la aeroport Dezpezzi Park & Fly Cluj-Napoca, parcare aeroport Cluj, pune la dispozitia clientilor autoturisme dotate cu aer conditionat si loc special pentru bagaje, asigurand transferul tuturor pasagerilor si a bagajelor in timp util la aeroport. Transferul dureaza aproximativ 2-3 minute si se face imediat dupa sosirea la parcarea pentru aeroport Park & Fly, respectiv parasirea terminalului de sosiri din aeroport. Dezpezzi Park & Fly Cluj-Napoca se afla aproape de strada principala, langa de Aeroportul International Avram Iancu Cluj.

Profil actualizat acum 4 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...