Deyoma Invest

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Mihai

Categorie:
Cosmetice, produse de înfrumuseţare, întreţinere şi naturiste
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Teleorman, Nr. 23
E-mail:
office [at] deyoma.ro
Web:
Telefon:
0723-316.713
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Despre Deyoma - Distribuitor Produse Profesionale Kyana

Compania noastra a luat fiinta in anul 2015 avand capital integral romanesc, misiunea noastra fiind aceea de a oferi servicii si produse profesionale care sa va ajute in dezvoltarea afacerii dumneavoastra, sa va fluidizeze intregul proces operational, sa reduca eforturile si costurile zilnice.

Consideram ca cel mai important punct al companiei noastre este echipa, segmentul uman. Angajatii nostrii alcatuiesc o familie unita, dinamica, flexibila, mereu atenta la cerintele, planurile si nevoile clientilor si partenerilor sai. Echipa noastra este alcatuita din oameni responsabili, profesionisti, dedicati, capabili sa raspunda celor mai delicate cerinte ale clientilor sai.

Oferim consiliere permanenta, servicii rapide de livrari, asistenta si suport tehnic, aspecte foarte importante in cladirea unui parteneriat solid si evident reciproc avantajos.

Pentru a ne atinge obiectivele comune, compania noastra asculta si analizeaza fiecare solicitare venita din partea colaboratorilor sai, ofera cele mai potrivite solutii si participa activ la implementarea acestora.

Profil actualizat acum 42 luni