Dey Security Divizia Tehnica

5 stele

o recenzie

Categorie:
Pază și securitate
Adresa:
Cluj-Napoca, Aleea Stadionului, Nr. 2 (In incinta Cluj Arena, etaj 1)
E-mail:
tehnic [at] deysecurity.ro
Web:
Telefon:
0735-553.101
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


DEY SECURITY DIVIZIA TEHNICA este o companie licentiata sa efectueze proiectarea, instalarea, intretinerea si conectarea sistemelor de securitate la dispeceratul care monitorizeaza evenimentele petrecute in locatia asigurata. Paza si asigurarea bunurilor, locuintei, familiei sau a companiei dumneavoastre pot fi realizate prin achizitionarea unui sistem antiefractie si conectarea acestuia la dispeceratul DEY SECURITY Compania DEY SECURITY DIVIZIA TEHNICA investeste in tehnologii noi, in formarea si specializarea personalului cu scopul de a creste beneficiul clientilor.

Profesionalismul si seriozitatea sunt valorile care ne impun in piata, iar promptitudinea ne diferentiaza de ceilalti jucatori. Serviciile noastre s-au dezvoltat pe o gama larga de aplicatii in domeniul securitatii: sisteme de alarma antiefractie, protectie perimetrala, sisteme detective incendiu, sisteme control acces si pontaj, interfonie si videointerfonie, sisteme de supreveghere video, automatizari porti batante si culisante, automatizari usi garaj, bariere auto, sisteme de parcare etc.

DEY SECURITY DIVIZIA TEHNICA isi desfasoara activitatea in baza legii 333/2003 privind paza bunurilor si valorilor Conform legii 333/2003 paza si protectia bunurilor sunt obligatorii pentru orice societate comerciala sau institutie indiferent de domeniul ei de activitate. Nerespectarea acestei obligatii constituie o contraventie si se sanctioneaza cu o amenda intre 2000-5000 lei. Mai bine investesti acesti bani intr-un sistem antiefractie si esti prevazator!

Profil actualizat acum 4 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...