Danciu Design

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Instalații, echipamente
Adresa:
Luna de Sus, F.S, Nr. 346 (Luna de sus langa RAR)
E-mail:
office [at] danciudesign.ro
Web:
Telefon:
0747-123.499
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Cine suntem ?
O echipa de profesionisti specializati pe comercializarea si montarea unei game variate de usi de garaj si industriale, cu o vasta experienta in acest domeniu.
Suntem mereu interesati de gasirea celor mai prompte si de durata solutii, mereu adaptate nevoilor clientilor si cerintelor existente pe piata.

Care este misiunea noastra?
Inca de la infiintare, scopul nostru a fost sa punem la dispozitie si sa instalam produsul care satisface cel mai bine asteptarile dumneavoastra.
Eforturile noastre se indreapta catre gasirea mijloacelor necesare pentru a oferi calitate, rapiditate in executie si cel mai bun raport calitate pret.

Ce oferim?
De la usi de garaj cu panouri sandwich, usi rulou, usi industriale din panouri sandwich, usi armonice, anti foc cu bari anti panică la hublouri, rampe hidraulice, grilaje si automatizări pentru uşi, porţi, grilaje si rulouri. Impreuna putem alege produsul care sa raspunda cel mai bine cerintelor d-voatra.

Ce ne recomanda?

Profesionalismul: suntem mereu interesati sa atingem performante in tot ceea ce facem si pentru noi munca in echipa, atentia la fiecare detaliu si respectarea procedurilor de montare sunt extrem de importante
Calitatea serviciilor: pentru noi calitatea este o valoare de baza. Mijloacele tehnologice, experienta in domeniu si interesul pentru nevoile clientilor, ne ajuta sa furnizam mereu servicii de calitate si la cele mai inalte standarde calitative
Initiativa: gasirea celor mai bune solutii, practice si de calitate ne motiveaza sa luam sau sa stimulam initiativa pentru fiecare client in parte pentru rezultate de exceptie.

Profil actualizat acum 15 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...