Cvartetul Cantabile

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Formații de muzică, dans
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
cantabile.quartet [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0749-947.076
0757-229.005
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


PERFECT PENTRU EVENIMENTUL TĂU

Dorința de a cânta într-o formație camerală, alcătuită din patru tinere interprete, s-a cristalizat în anul 2012, când Cvartetul Cantabile a început să concerteze la diferite evenimente, atât în Cluj-Napoca, cât și în alte orașe din țară.

În prezent, cvartetul nostru are în componența sa patru artiste: Delia Rebreanu-vioara I, Cosmina Pop-vioara a II-a, Andrada Ruști-violă și Diana Canteșanu-violoncel, care prin talent, eleganță și tenacitate au ca și obiectiv atingerea unui nivel înalt în interpretarea muzicală.

Cantabile Quartet este invitat să participe la evenimente deosebite precum: nunți, recepții, mese festive, expoziții, lansări de carte, simpozioane, petreceri private.

Prin dăruire și profesionalism, abordăm diferite genuri muzicale, de la muzică clasică, concepută pentru tradiționalul cvartet de coarde, păstrând eleganța acesteia, până la muzică de divertisment, cover-uri, pop-rock, muzică de film, tango-uri, alese de noi și prelucrate pentru cvartetul de coarde.

Din repertoriul nostru pot fi selectate cele mai reprezentative piese, în funcție de tematica evenimentului și a preferințelor personale.

Credem că, alegând Cvartetul Cantabile, veți întregi atmosfera frumoasă, prin eleganța și rafinamentul adus de noi și astfel, veți avea cheia reușitei pentru un eveniment de neuitat.

Profil actualizat acum 92 luni


Servicii recomandate

Transilvania Cleaning

Servicii curatenie profesională (hale industriale, instituții, birouri, dupa constructor). ... citește mai mult ->


Instalatii Electrice Profesionale

Firma de instalatii electrice. Executam lucrari de instalatii electrice, modificari si reparatii electrice in Cluj-Napoca si judetul Cluj: - instalatii elect ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->
Noutăți

Tradiții culinare armenești la Pensiunea Lacul Știucii din județul Cluj

Pensiunea Lacul Știucii din județul Cluj este una din puținele locații unde se poate degusta ciorba de hurut cu urechiușe, după o rețetă tradițională ... citește mai mult ->