Cursuri de dans Break Dance

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cursuri
Adresa:
Cluj-Napoca, Piata Lucian Blaga, Nr. 1-3 (studioul se afla la Casa de Cultura a Studentilor, in aripa dreapta a cladirii, etajul 2, sala 22)
E-mail:
Trupajumpin [at] yahoo.com
Telefon:
0729-143.523
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


CURSURI DE BREAKDANCE!

JUMP IN si Casa de Cultura a Studentilor te invita la cursurile de BREAKDANCE!

Cursurile se adreseazã tuturor iubitorilor de dans care vor sã exploreze şi sã descopere tainele stilului BREAKDANCE. Cãutam tineri cu vârste cuprinse între 6 şi 30 ani dornici sã învețe şi sã exploreze libertatea exprimãrii prin acest stil de dans.

Obiectivul acestor cursuri este promovarea si dezvoltarea comunitãții de BREAKDANCE, atât prin organizarea cursurilor de inițiere sau perfecționare, cât şi prin participarea la diverse competiții şi battle-uri. Interesul nostru este de a crea mediul propice pentru copii, în care sã se simtã bine şi unde vor învața mereu sã munceascã şi sã se autodepãşeascã.

Cursurile vor avea loc la CASA DE CULTURA A STUDENTILOR Cluj-Napoca şi vor fi susținute în cadrul şcolii de dans JUMP IN, de cãtre Instructorul RADU DOMŞA. Radu a început sã danseze break-dance la vârsta de 14 ani, fiind înscris într-o trupã de dans din cadrul UMF Cluj. Deoarece simțea cã acesta este drumul pe care trebuie sã-l aleagã, Radu s-a înscris la Liceul de Coregrafie si Arta Dramatica "Octavian Stroia " din Cluj -Napoca, unde a aprofundat studiile dansului contemporan şi clasic, dezvoltându-şi astfel paleta de cunoştinte în materie de dans. “ Stilul Breakdance îți oferã o mare libertate de exprimare şi de explorare. Nu este doar un stil de dans, ci este un mod de viata. Consider însã ca orice dansator trebuie sã cunoascã şi sã aprofundeze cât mai multe stiluri de dans. Nimeni nu s-a nãscut dansator, dar trebuie sã îți doreşti cu adevãrat! " declarã Radu.

A început sã-şi dezvolte abilitãțile pedagogice începând din anul 2012, predând cursuri de break-dance la Transilvania Dance Center. Din anul 2013 este membru de bazã şi instructor de break-dance în cea mai prestigioasã şcoalã de dans din Cluj-Napoca: JUMP IN Dance Company. In anul 2014 a fost asistent /coregraf la workshop-ul organizat în Bucureşti de cãtre Battery Dance Company din New York, acesta fiind bazat pe metode pedagogice de predare, dezvoltarea abilitãților copiilor de socializare şi creativitate prin dans. Tot în anul 2014 a susținut la Blaj un Workshop de dans Contemporan împreuna cu Alina Ciceo, fondator /coregraf JUMP IN .

Radu practicã BreakDance de 7 ani, timp în care a participat la numeroase workshopuri şi competiții naționale şi internaționale. Printre cele mai importante rezultate, amintim:
• Locul 1 la ROYAL CONTEST 2014, Cluj-Napoca.
• Locul 1 FLYING CIRCUS DANCE BATTLE 2014, Cluj – Napoca.
• Locul 1 la BOUNCE 2014 - Concurs international de Hip Hop si BBoy-ing , Satu Mare.
• Locul 1 la 7 RON SESION 2014, Cluj-Napoca.
• Locul 2 la BBOY COMPETITION 2012, Cluj-Napoca.
• Locul 2 la COLLEGE DANCE BATTLE 2013, Cluj-Napoca.
• Locul 3 la IDO EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2014, Italia.

Experiențã şi proiecte:
Dupã absolvirea liceului, Radu a fost selectat în renumitul Musical “The Best of Andrew Loyd Webber Shows”, având turnee pe marile scene din China şi Europa în perioada 2013-2015. Deasemenea, a fost finalist al emisiunii televizate "Romania Danseaza", alãturi de partenera sa Bianca Bor în anul 2014. Tot din anul 2014 începe colaborarea cu renumita Companie de Dans Gigi Caciuleanu din Bucureşti. În paralel se implicã în marile producții semnate marca JUMP IN şi în dezvoltarea şcolii.

--------------------------------------------------------------------------------------

Cursurile de BREAKDANCE vor avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca (sala 22), în fiecare MARTI si JOI de la ora 17:00 la 18:30

Alatura-te si tu echipei JUMP IN! Va asteptam cu drag!

Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati la nr de telefon: 0729.143.523 sau pe adresa de Email: trupajumpin@yahoo.com.

Profil actualizat acum 105 luni