Curatenie poduri, pivnite, curti, gradini, orice spatii

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Curăţenie de spații
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
dragosmuresan0013 [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0771-642.149
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Trans Cluj oferă servicii complete de DEBARASARE a locuințelor, garsonierelor, apartamentelor, depozitelor, garajelor, podurilor, beciurilor, pivnițelor și curților! Asigurăm încărcarea și descărcarea dubelor cu personal calificat, la preturi mici! Reciclare, ridicare și colectare mobilă veche Cluj! Transport moloz cu autoutilitare basculabile în Cluj, Florești, la prețuri imbatabile! Debarasări spații comerciale, depozite și birouri! Trans Cluj este partenerul pe care te poți baza! Noi avem grijă de mediul înconjurător! Depozitare mobilă veche și moloz în Cluj! Mutări mobilă, mobilier Cluj! Cele mai mici prețuri pentru debarasări orice tip de spații în Cluj. Transport moloz, deșeuri după lucrări de construcții în Cluj, cu autoutilitare de 3.5 t închise sau basculabile, la preturi mici! Asiguram încărcarea și descărcarea molozului, deșeurilor! Asigurăm saci și umplerea acestora cu moloz, deșeuri menajere! Debarasări în Cluj, Florești, Apahida, Feleac, Baciu și Dezmir!Transport deseuri constructii Cluj.

CURĂȚENIE DUPĂ DEBARASARE! Din gama de servicii de curățenie oferite face parte și serviciul de curățenie după mutare-debarasare. Aceasta este absolut necesară pentru a lăsa în urmă un spațiu curat și igienizat! Servicii de curățenie, debarasare după constructori în Cluj!

TRANS CLUJ OFERA SERVICII COMPLETE DE CURĂȚENIE A LOCUINȚELOR, APARTAMENTELOR, GARSONIERELOR, CASELOR, GARAJELOR, PODURILOR, GRĂDINILOR, DEPOZITELOR, PIVNIȚELOR ȘI A CURȚILOR LA PRETURI MICI! Debarasăm paturi, saltele, geamuri și uși vechi, colțare, moloz, canapele, fotolii, haine, covoare, deșeuri, resturi vegetale, mașini de spălat, frigidere, televizoare, hârtie, cartoane, fier, electrice, electronice, aproape orice! Colectare deșeuri, hârtie, cartoane și fier vechi în Cluj. Transportăm ieftin moloz și resturi vegetale din grădini!

Suntem disponibili pentru orice obiect aveți de aruncat, indiferent că este vorba de mobilă, deșeuri, resturi vegetale, hârtie, cartoane, moloz, noi le putem transporta până la groapa de gunoi, pentru o debarasare se impune o taxă suplimentară pentru groapa de gunoi care începe de la 80 lei.Vom ridica din locuințe mobila care nu mai poate fi utilizată de absolut nimeni. O vom evacua cu tot cu conținut (haine, sticle, hârtie, cartoane, fier vechi, borcane, cutii, găleți, cărți vechi, pături, perne, etc.). Intervenim, de asemenea, în poduri, curți, grădini și magazii pentru a vă scăpa de toate vechiturile. Transport deșeuri, resturi vegetale cu autoutilitare basculabile la preturi mici!

DEBARASARE, ARUNCARE, RIDICARE, EVACUARE, COLECTARE, GOLIRE, ELIBERARE DE MOBILĂ VECHE, MOLOZ, DEȘEURI, APROAPE ORICE LA PRETURI MICI!

MUTĂRI-DEBARASĂRI DE GARSONIERE ȘI APARTAMENTE – LA CELE MAI MICI PREȚURI!

ASIGURĂM PERSONAL PROFESIONIST ȘI RESPONSABIL LA PRETURI MICI!

NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU OFERTĂ DE PREȚ!

Profil actualizat acum 7 luni

Noutăți

Târgul Satului, 1-4 octombrie 2020, Parcul Etnografic Romulus Vuia, Cluj-Napoca

La inițiativa mai multor organizații dedicate promovării artiștilor locali și a produselor locale, organizăm "Târgul Satului" eveniment ce ne dorim să f ... citește mai mult ->