Cristal Body

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Veres Corina

Categorie:
Săli de fitness, body-building
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Nicolae Pascaly, Nr. 7/11 (cartierul Gheorgheni, cladirea Interservis, etajul 1)
Web:
Telefon:
0743-847.626
Orar:
Luni - Sâmbătă: 8.30 - 21.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


In cadrul centrului de intretinere corporala Cristal Body gasiti o gama de servicii foarte variata: antrenamente cu instructori autorizati de Kangoo Jumps, Aerobic, Tae-Bo , Fitball, Zumba, Step, masaje pentru slabire: anticelulitic, vacuum, electrostimulare, sauna, cosmetica si un solar cu tuburi "Chocolate Brown".

Serviciile noastre sunt menite sa va ajute sa va modelati silueta, sa va mentineti tonusul muscular astfel inca sa fiti mereu in forma si sanatoase. Va asteptam sa evadati din stresul cotidian si sa beneficiati de clipe de liniste si relaxare!
Ne dorim ca la sfarsitul antrenamentelor sau a tratamentelor starea de bine si satisfactia pentru rezultatele obtinute sa va aduca un zambet de implinire pe chip, facandu-va astfel si mai frumoasa!

Profil actualizat acum 75 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->