Înscrie GRATUIT anunțul tău

Contabilitate, consultanţă, audit

Firme contabilitate Cluj, contabil Cluj

Cluj-Napoca, Telefon: 0745-213.444

Inspector Resurse Umane cu licenta in contabilitate, ofer servicii de externalizare a activitatii de resurse umane.

Asigur:

- intocmirea statelor de plata,
- depunerea declaratiei 112,
- intocmirea contractelor de munca si realizarea tuturor formalitatile de angajare personal,
- inregistrarea si transmiterea Revisal,
- reprezentarea in caz de control de la ITM,
- monitorizarea legislatiei muncii,
- consultanta.

Profil actualizat acum 2 săptămâni detalii

Cluj-Napoca, Strada Artelor, Nr. 56, Telefon: 0741-228.697

LIN Premium Conta – Firmă contabilitate Cluj, membră CECCAR, se adresează firmelor din diverse domenii de activitate: Freelanceri, IT, platforme online, magazine online, firme de transport, agenții de turism, firme de construcții, etc. Prin expert contabil Cluj, inspector resurse umane și alți specialiști, vă punem la dispoziție servicii complete de contabilitate în Cluj si zonele învecinate, servicii de salarizare și resurse umane Cluj, consultanță fiscală și c...

Profil actualizat acum 5 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Venus, Nr. 25, Telefon: 0740-094.994

MDV CONSULTING va pune la dispozitie o echipa de specialisti calificata si capabila sa va ofere servicii de contabilitate, salarizare, evaluare si consultanta financiara. Indiferent de domeniul in care activati, MDV CONSULTING este alegerea corecta. Misiunea noastra este de a asigura servicii contabile si consultanta financiara de o maniera competenta, responsabila si profesionala. Va punem la dispozitie curierat propriu al actelor contabile. Avantajele externaliza...

Profil actualizat acum 7 luni detalii

Vlaha, Vlaha, Nr. 424C, Telefon: 0371-494.644

Va oferim o gama completa de servicii financiare precum si toate serviciile conexe posibile pentru a va pune la punct o afacere corecta si bineorganizata. Veti avea mai mult timp pentru afacerea Dvs., prin urmare veti avea mai mult timp pentru Dvs. De ce ati colabora cu noi? Tarifele serviciilor de contabilitate pot fi mult mai mici decat angajarea unui contabil permanent in cadrul societatii Dvs.; Pentru ca la noi niciodata nu veti intalni costuri ascunse;...

Profil actualizat acum 7 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Constantin Brancusi, Nr. 26, Telefon: 0264-554.451

Societatea Progress Advisory Romania este specializata in elaborarea documentatiilor si oferirea de consultanta in vederea obtinerii de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile.

Profil actualizat acum 7 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Traian, Nr. 9, Apartament 4, Telefon: 0745-545.953

Firma membra CECCAR cu experienta de peste 25 ani in domeniu, oferim servicii complete de contabilitate generala (inclusiv bilant), fiscalitate si resurse umane (evidenta personal/salarizare/Revisal) pentru firme care cauta parteneri (in contabilitate) care sa le ofere siguranta serviciului si linistea unei probleme rezolvate.

Profesionalism. Seriozitate. Preturi negociabile (in functie de volumul de documente)!
Ne gasiti si pe Facebook la EvidentConta!

Profil actualizat acum 7 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Gospodarilor, Nr. 14, Telefon: 0741-475.405

Expert contabil - Rogozan Claudia, autorizata CECCAR, oferim servicii complete de contabilitate, salarizare, resurse umane, consultanta finaciara si fiscala, optimizare fiscala, pentru firme, liber profesionisti, pfa-uri, asociatii. Solutii completare declaratie unica ANAF! Ne ocupam chiar si de infiintare firme si pfa-uri! Oferim maxima seriozitate si competenta. Un contabil foarte bun ... o afacere linistita!

Profil actualizat acum 7 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0741-908.988

Contabilitatea este procesul prin care se tine evidenta unei firme, in numere, operatiuni de intrari si iesiri. Un element absolut esential si obligatoriu pentru firma ta, cu care te putem ajuta.

Ai nevoie de servicii de contabilitate?

ACFA Consulting este partenerul ideal pentru afacerea ta. Detinem cunostintele necesare pentru a face fata birocratiei, oferind servicii de infiintare firma, contabilitate si consultanta pentru noul sau actualul tau business

Profil actualizat acum 10 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Alexandru Vaida Voevod, Nr. 53, Telefon: 0772-124.496

Oferim servicii complete de contabilitate, consultanta financiara si fiscala, salarizare si resurse umane, infiintare start-up, due diligence, verificari contabile si fiscale. Datorita experientei de peste 10 ani in domeniu oferim calitate si profesionalism. Comunicarea eficienta va ajuta sa uitati de stresul modificarilor legislative si sa aflati toate informatiile necesare in timp util. Suntem pasionati de ceea ce facem si de incredere.

Profil actualizat acum 14 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Sesului, Nr. 23, Apartament 3, Telefon: 0731-722.272, 0745-325.081

Oferim servicii complete de contabilitate, servicii de personal - salarizare, consultanta si analiza financiara. Oferta: Prima luna de evidenta contabila – pentru firme noi - este Gratuita.

Profil actualizat acum 21 luni detalii