0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Telefon: 0730-178.887

Transilvania Building, compagnie fondata cu capital romanesc in Cluj-Napoca executa structuri de rezistenta pentru constructii, cladiri civile, industriale si agrozootehnice.

Profil actualizat acum 17 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Aleea Peana, Telefon: 0746-639.004

Realizare devize pentru lucrări de construcții. Pret foarte bun. Realizez si devize pentru obținere credit bancă. Realizare devize pentru lucrări de construcții. Pret foarte bun si predare rapida a ofertelor de pret. Realizez si devize pentru obținere credit bancă. Deviz profesional facut in program dedicat pentru devize lucrari. Devizul poate sa vina in mai multe formate in functie de dorintele clientului. Devizele se pot t...

Profil actualizat acum 26 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0739-841.779

Misiunea noastră este de a duce la bun sfârșit orice proiect, indiferent de obstacole! Suntem parteneri în construcții, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Colaborăm atât cu beneficiari privați, cât și cu autorități publice din zona Clujului, Apahida, Mărișel, Jucu, Sibiu și altele. Ne mândrim cu succesele noastre în domeniul construcțiilor, în care lucrăm cu încredere cu ceea ce avem, așa cum se poate. ...

Profil actualizat acum 28 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Cetatii, Nr. 6, Telefon: 0722-878.769, 0744-878.769

L I L Structural Design SRL Cluj-Napoca ofera servicii in constructii, de o calitate profesionala, la preturi minime. Proiectare constructii (proiectare generala, proiectare completa), consultanta constructii, antreprenoriat general (antrepriza generala) in constructii si project management (management de proiect) in constructii pentru urmatoarele tipuri de investitii: constructii industriale (parcuri industriale; hale industriale - metalice sau din beton armat, pentru productie s...

Profil actualizat acum 42 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 104, Scara iii, Telefon: 0264-441.255

Este o companie cu capital privat cu obiect principal de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliara. Proiecte: blocuri noi, in Ansamblul Rezidential, centre de afaceri, ansambluri rezidentiale in Cluj.

Profil actualizat acum 44 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Beiusului, Nr. 1A, Telefon: 0749-259.244

Echipa Tehnic Pool Company SRL, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu realizeaza piscine si bazine cu hidromasaj publice sau private. Piscinele se pot construi in curte, dar si in interiorul casei.

Firma noastră pe langa construire de piscine se ocupa si de reparatia piscinelor existente, modernizarea piscinelor sau lucrari de mentenanta.

Profil actualizat acum 48 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca

- Proiectare generală (arhitectură, rezistență, instalații)
- Consultanță tehnică
- Relevee și măsurători tehnice (monumente, clădiri administrative)

Profil actualizat acum 53 luni detalii

Swisspor

Categorie: Construcţii

0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr. 1-3, Telefon: 0742-144.452, 0264-435.807

Swisspor este o companie elvetiana, fiind unul dintre cei mai imprtanti dezvoltatori, fabricanti si furnizori de produse si servicii pentru eficientizarea energetica si anvelopare estetica a cladirilor. Grupul Swisspor este prezent la nivel european prin intermediul filialelor sale nationale. In Romania, grupul opereaza prin intermediul celor doua unitati ale sale, Swisspor SA Ploiesti si Isopor SRL Cluj-Napoca, fiind unul dintre formatorii pietei termo si hidroizol...

Profil actualizat acum 65 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, P-ta 1 Mai, Telefon: 0784-729.891, 0740-591.957

VodaConstruct realizeaza constructii din lemn: case si cabane lemn, mansarde, casute de gradina si mobilier ornamental de gradina de orice tip si dimensiuni, in functie de preferintele clientilor, cu proiectul clientului sau dupa proiectele noastre.

Profil actualizat acum 69 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Telefon: 0744-550.261

Peste 20 de ani de experienta in realizarea caselor din lemn in judetul Cluj si la nivelul intregii tari. Casele din lemn lamelar au o garantie extinsa si prezinta numeroase avantaje in raport cu cele clasice.

Profil actualizat acum 70 luni detalii