Compusys

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Climatizare, ventilaţie, încălzire
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
compusys.srl [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0758-552.980
Orar:
Luni - Sâmbătă: 8.00 - 22.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Compusys SRL oferă consultanţă, instalare, punere în funcţiune, mentenanţă şi remediere a următoarelor tipuri de aparate:

- Instalaţii de climatizare/încălzire cu destinaţii industriale, comerciale şi rezidenţiale, de genul: Rooftop-uri, Chiller-e, Duct-uri, VRV-uri, ventiloconvectoare, pompe de căldură, split-uri şi multi-split-uri.
- Instalaţii de ventilaţie şi tratare specială a aerului , cum ar fi: CTA-uri, sisteme de ventilaţie industriale, umidificatoare, dezumidificatoare, exhaustare de fum, perdele de aer etc.
- Instalaţii de climat technologic sau speciale pentru laboratoare, centre de sănătate, camere de server-e, instituţii de cercetare, toate acestea fiind dotate cu aparatură extrem de sofisticată şi foarte sensibilă la variaţiile de temperaturi.

De asemenea, oferim filtre de particule profesionale de cea mai bună calitate pentru aparatele sus menţionate, cu certificate de calitate ISO 9001 oferite de către producator.

Societatea noastră mai furnizează şi piese de schimb pentru orice tip de aparat climatic, indiferent de categorie, clasă şi producător, în perioada de garanţie şi postgarantie la preţuri fără concurenţă.

Profil actualizat acum 72 luni

Noutăți

Skale Web - Web Hosting Ultra Rapid

Skale Web imbina cele mai noi configuratii hardware dotate cu noile procesoare Intel Gold si stocare pe SSD PRO cu cele mai avansate softuri pentru web hosting: ... citește mai mult ->

Cum creez un site web in WordPress? – pas cu pas
acum 1 zi

Cautati sa creati sau sa detineti un site web? Pornirea unui site web poate fi un gand inspaimantato ...

Domeniu .RO gratuit la orice pachet nou de hosting
acum 1 zi

Skale Web iti ofera un domeniu .RO gratuit pe primul an pentru orice pachet nou de hosting comandat, ...


Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 8 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 14 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...


Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->


Service GSM în centru Cluj

De ce sa alegeti serviciile noastre? - Suntem alaturi de tine inca din 2015 - Efectuam operatiuni de reparatie pentru orice model de tel ... citește mai mult ->