Comandamentul Diviziei 4 Infanterie Gemina

1 stele

o recenzie

Categorie:
Alte instituţii şi servicii
Adresa:
Cluj-Napoca, Piaţa Ştefan cel Mare, Nr. 1-3
E-mail:
clujarm [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0264-590.563
0264-590.564
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Indiferent care i-a fost numele în decursul existenţei sale - Armata a 4-a (de Nord), Armata "Transilvania", Comandamentul Trupelor de Vest, Corpul 6 Armată, Armata a 4-a, Regiunea a 3-a Militară, Armata a 3-a, Armata a 4 Transilvania, Corpul 4 Armată Teritorial "Transilvania", Corpul 4 Armată Teritorial "Mareşal Constantin Prezan" şi, din iunie 2008, Divizia 4 Infanterie "Gemina", această structură militară a fost si este una reprezentativă a armatei române, cu rezultate remarcabile atât în timp de pace, cât şi în timp de război. Bilanţul participării la misiuni internaţionale a structurilor subordonate Diviziei 4 Infanterie "Gemina" este de peste 6.200 militari.

Comandamentul Diviziei 4 Infanterie Gemina situat în capitala istorică a Transilvaniei, municipiul Cluj Napoca, are in zona sa de responsabilitate 20 de judeţe.

Profil actualizat acum 137 luni
Servicii recomandate

OAZA CAR CARE - Service auto si magazin de piese auto

OAZA CAR CARE Service auto, service situat in centrul Clujului (este situat intre Salad Box si Power Business Center). Va stam la dispozitie atat ca service au ... citește mai mult ->