Clujul de buzunar

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Publicaţii
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
contact [at] clujuldebuzunar.ro
Web:
Telefon:
0731-858.505
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Cauti o strada sau o zona din oras… un hotel sau pensiune… un restaurant sau un loc unde sa-ti bei cafeaua… iti place teatrul sau vrei sa vezi programul de la cinema… cauti o firma sau institutie… TOATE le gasesti cu noi Clujul de buzunar!

Pentru a te ajuta sa gasesti o strada, zona sau o firma din Cluj, iti punem la dispozitie varianta tiparita a hartii Municipiului Cluj-Napoca. Harta se va distribuii gratuit si va fi tiparita de doua ori pe an.

Pe site-ul nostru www.clujuldebuzunar.ro iti punem la dispozitie harta interactiva cu ajutorul careia poti gasii cu usurinta si on-line o strada sau o zona din oras; programul spectacolelor de la teatru, opera sau cinema; evenimentele din Cluj; obiective turistice; locatii unde iti poti petrece timpul si firme ce te pot ajuta cu diferite ocazii.

Clujul de buzunar ofera posibilitatea de promovare a serviciilor sau produselor firmei dumneavoastra prin intermediul modulelor publicitare din cadrul hartii tiparite si a bannerelor publicitare de pe site-ul nostru, acestea reprezentand o foarte buna forma de mediatizare atat in mediul real cat si in cel virtual, iar pretul pentru tot pachetul este unul foarte avantajos.

Profil actualizat acum 84 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...