Clujul de buzunar

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Publicaţii
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
contact [at] clujuldebuzunar.ro
Web:
Telefon:
0731-858.505
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Cauti o strada sau o zona din oras… un hotel sau pensiune… un restaurant sau un loc unde sa-ti bei cafeaua… iti place teatrul sau vrei sa vezi programul de la cinema… cauti o firma sau institutie… TOATE le gasesti cu noi Clujul de buzunar!

Pentru a te ajuta sa gasesti o strada, zona sau o firma din Cluj, iti punem la dispozitie varianta tiparita a hartii Municipiului Cluj-Napoca. Harta se va distribuii gratuit si va fi tiparita de doua ori pe an.

Pe site-ul nostru www.clujuldebuzunar.ro iti punem la dispozitie harta interactiva cu ajutorul careia poti gasii cu usurinta si on-line o strada sau o zona din oras; programul spectacolelor de la teatru, opera sau cinema; evenimentele din Cluj; obiective turistice; locatii unde iti poti petrece timpul si firme ce te pot ajuta cu diferite ocazii.

Clujul de buzunar ofera posibilitatea de promovare a serviciilor sau produselor firmei dumneavoastra prin intermediul modulelor publicitare din cadrul hartii tiparite si a bannerelor publicitare de pe site-ul nostru, acestea reprezentand o foarte buna forma de mediatizare atat in mediul real cat si in cel virtual, iar pretul pentru tot pachetul este unul foarte avantajos.

Profil actualizat acum 135 luni