Cluj Lux Apartament Republicii

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Apartamente regim hotelier
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Republicii, Nr. 20, Scara 1, Apartament 4 (Apartamentul este situat in centrul orasului , vis a vis de Palatul Copiilor)
E-mail:
claudio_popa [at] yahoo.com
Telefon:
0752-499.688
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


CLUJ LUX APARTMENTS ofera spre inchiriere in regim hotelier apartament situat pe strada Republicii la 100 m de Gradina Botanica si la 500 m de centrul orasului Cluj-Napoca. Centrul se invidualizează față de restul orașului printr-o serie de monumente arhitectonice și istorice, clădiri din secolele XVII-XX. Pe laturile străzilor precum Regele Ferdinand, Eroilor, Iuliu Maniu, Napoca, Memorandumului și 21 Decembrie se întind clădiri impresionante în stil baroc, renascentist și gotic. Descrierea centrului nu este completă fără zecile de baruri, cluburi și restaurante. Considerat a fi un loc unde distracția nu se mai termină, a reușit în câțiva ani de democrație să-și impună un stil aparte al vieții de noapte.
Apartamentul este finisat modern fiind compus din : living room, dormitor, baie , bucatarie utilata / dotata full , hol , balcon cu vedere la gradina; capacitate maxima de cazare 4 pers. ( 1 pat extra large in dormitor + 1 sofa extensibila in living room ).parcarea este asigurata in incinta,cu acces asigurat(bariera auto accesata cu telecomanda).Wi-fi gratuit in toate zonele.


TIPUL DE APARTAMENT TARIF (euro)
Apartament 80/noapte

Profil actualizat acum 40 luni

Noutăți

Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->