Clubul Montan Carpati 29

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Alpinism, speologie, aventură
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Ravasului, Nr. 14
E-mail:
extrem [at] cmc29.ro
Web:
Telefon:
0748-996.211
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Suntem o echipa care promoveaza turismul montan, organizam activitati extreme, ture pe munte la altitudine/ expeditii internationale cat si alte activitati din sfera turismului montan si de aventura.

Dorinta noastra e de a starni in generatia tanara pasiunea pentru valorile naturii, pentru munte si pentru o viata traita la inaltime. Cu sediul in Cluj-Napoca Clubul Montan Carpati 29 are personalitate juridica romana, nonprofit, nelucrativa si neguvernamentala, a fost infiintat in februarie 2006 la initiativa a cinci tineri studenti pasionati de munte.

De la infiintare pana in prezent am realizat impreuna cu elevi, studenti si alte grupe de varsta mai multe iesiri si activitati in spatiul montan Romanesc si nu numai. Avand sediul in Cluj-Napoca ne adresam in general celor din orasul nostru dar nu ne rezumam doar la atat. Am avut experiente placute si cu trupe din alte orase ale tarii. Pe langa excursii, expeditii si activitati extreme suntem prezenti si in cadrul targurilor si expozitiilor cu profil montan/aventura.

Profil actualizat acum 82 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 12 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 18 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...