Clubul Montan Carpati 29

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Alpinism, speologie, aventură
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Ravasului, Nr. 14
E-mail:
extrem [at] cmc29.ro
Web:
Telefon:
0748-996.211
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Suntem o echipa care promoveaza turismul montan, organizam activitati extreme, ture pe munte la altitudine/ expeditii internationale cat si alte activitati din sfera turismului montan si de aventura.

Dorinta noastra e de a starni in generatia tanara pasiunea pentru valorile naturii, pentru munte si pentru o viata traita la inaltime. Cu sediul in Cluj-Napoca Clubul Montan Carpati 29 are personalitate juridica romana, nonprofit, nelucrativa si neguvernamentala, a fost infiintat in februarie 2006 la initiativa a cinci tineri studenti pasionati de munte.

De la infiintare pana in prezent am realizat impreuna cu elevi, studenti si alte grupe de varsta mai multe iesiri si activitati in spatiul montan Romanesc si nu numai. Avand sediul in Cluj-Napoca ne adresam in general celor din orasul nostru dar nu ne rezumam doar la atat. Am avut experiente placute si cu trupe din alte orase ale tarii. Pe langa excursii, expeditii si activitati extreme suntem prezenti si in cadrul targurilor si expozitiilor cu profil montan/aventura.

Profil actualizat acum 86 luni
Noutăți

Închiriez pensiune la Râșca, în Apuseni, de Crăciun și Revelion

Pensiunea Matis - situata în comuna Râșca oferă pachete turistice cu pensiune completa sau demipensiune. Dispunem de 8 camere, 6 grupuri sanitare, 2 săli d ... citește mai mult ->