Clubul Monarhiştilor Clujeni

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Organizații și inițiative civice
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
cluj [at] clubulmonarhistilor.ro
Web:
Telefon:
0741-657.328
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


“Clubul Monarhiştilor Clujeni” este o asociaţie clujeană non-profit, apolitică, constituită atât pentru a promova rolulul Monarhiei în societăţile contemporane, cât şi pentru promovarea istoriei şi tradiţiei Casei Regale a României. Considerăm că, deşi există un curent promonarhic favorabil, marea masă a cetaţenilor cu drept de vot sunt slab informaţi sau deţin informaţii deformate privitoare la avantajele formei de guvermănânt oferită de monarhia constituţională. De aceea, un referendum privitor la alegerea formei de guvernământ ar înclina mult balanţa înspre republică, datorită unei intoxicări petrecute în decenii de propagandă comunistă şi/sau lipsei unui flux constant şi amplu de informaţii corecte. Rolul pe care Clubul şi membrii săi şi l-a asumat este de a suplini prin toate mijloacele civice care ne stau la îndemână această carenţă şi de a aduce în echilibru balanţa – acum puternic dezechilibrată – monarhie vs republică.

“Clubul Monarhiştilor Clujeni” şi membrii săi îşi afirmă loialitatea neclintită faţă de Casa Regală a României. Demersurile juridice şi civice ale Clubului Monarhiştilor Clujeni, concretizate în petiţii, articole reprezentând puncte de vedere şi acţiuni publice, vizează focalizarea şi fundamentarea deciziei membrilor societăţii civile de a alege, prin intermediul unui referendum, schimbarea formei de guvernământ şi adoptarea Monarhiei Constituţionale, în cazul în care aceasta va fi voinţa majorităţii românilor.

Poporul român este titularul dreptului de suveranitate naţională şi este singurul în măsură să decidă în acest sens. În opinia Clubului Monarhiştilor Clujeni, singura variantă legitimă de restaurare a Monarhiei Constituţionale este revenirea pe Tron a Majestăţii Sale, Regelui Mihai I, ori a moştenitorilor Majestăţii Sale, în conformitate cu noul statul al Casei Regale a României.

Profil actualizat acum 64 luni
Servicii recomandate

Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->
info hub Cluj

Inovație clujeană: Doctor ZECO, bioabsorbant al pesticidelor de pe fructe și legume, 100% natural

Compania clujeană Zeolites Group a lansat de curând un nou produs inovator, Doctor ZECO, un bioabsorbant al pesticidelor de pe fructe și legume, realizat din ... citește mai mult ->