Clubul IRIS Prim Ajutor

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Medicale
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
clubuliris_cluj [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0745-983.669
Orar:
Vineri - Duminică: 8.00 - 22.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Clubul IRIS este un serviciu de prim ajutor din Cluj-Napoca care are în componență doar echipaje cu cadre medicale specializate în evenimente sportive și care a fost inființat la sfârşitul anului 2015.

Acest serviciu de prim ajutor se află într-o permanentă dezvoltare și dotare cu echipamente,dar și în continuă formare a membrilor prin organizarea de cursuri, simulări, training-uri,inclusiv realizarea de cărți și protocoale.

Compartimentul logistic al serviciului nostru este compus din genţi medicale având dotări în conformitate cu cerinţele în vigoare.

Fiecare geantă medicală are în componenţa ei kit de resuscitare pentru adulţi şi copii prevăzut cu defibrilator semiautomat, balon de ventilaţie, pompă de aspiraţie, canule orofaringiene, pense pentru extragerea corpului străin şi oxigen medical(spray).

Pentru monitorizarea pacienţilor dispunem de aparatură medicală performantă. Kit-ul pentru traumatisme cuprinde:vestă extractoare KED, gulere cervicale (adult,copil), atele semirigide şi de tip SAM.

Avem şi dispozitive de transport în cazul unor accidentări pe terenul de sport care necesită deplasarea pacientului în condiţii de siguranţă la ambulanţa aflată în cadrul evenimentului: targă antitraumatică, brancardă, targă moale tip prelată şi scaun de transport.

Profil actualizat acum 30 luni