Clubul IRIS Prim Ajutor

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Medicale
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
clubuliris_cluj [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0733-433.789
0745-983.669
Orar:
Sâmbătă - Duminică: 8.00 - 22.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Clubul IRIS este primul serviciu de prim ajutor din Cluj-Napoca care are în componență doar echipaje cu cadre medicale specializate.

CLUBUL IRIS Prim Ajutor se află într-o permanență dezvoltare și dotare cu echipamente dar și în continuă formare a membrilor echipajelor prin organizarea de cursuri, simulări, training-uri, realizarea de cărți și protocoale pentru voluntari.

Din 2014 și până în prezent am reușit să realizăm mai multe colaborări cu asociații sportive de ciclism, fotbal, atletism, parașutism etc.

Voluntarii care fac parte din departamentul nostru sunt simple persoane care pe lângă serviciu, gărzi, practică, familie fac sacrificii și își alocă timpul liber voluntariatului asigurând primul ajutor conform cerințelor organizatorilor indiferent că este ziua sau noaptea.

Clubul IRIS Prim Ajutor dispune de echipamente și personal calificat pentru acordarea primului ajutor de bază.
Compartimentul logistic al departamentului nostru dispune de oxigen portabil, glucometru, tensiometru, pulsoximetru, minikit de resuscitare, EKG portabil, aspirator de secreții manual, kit de pansamente, targă pliabilă de transport, gulere cervicale reglabile pentru adulți și copii.

Echipajele noastre de prim ajutor sunt formate doar din cadre medicale, absolvenți și care urmează cursuri de medicină generală specializați și pasionați de acest domeniu.

Profil actualizat acum 44 luni