Clubul IRIS Prim Ajutor

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Medicale
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
clubuliris_cluj [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0745-983.669
Orar:
Vineri - Duminică: 8.00 - 22.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Clubul IRIS este un serviciu de prim ajutor din Cluj-Napoca care are în componență doar echipaje cu cadre medicale specializate în evenimente sportive și care fost inființat la sfârşitul anului 2015.

Acest serviciu de prim ajutor se află într-o permanentă dezvoltare și dotare cu echipamente, dar și în continuă formare a membrilor prin organizarea de cursuri, simulări, training-uri, inclusiv realizarea de cărți și protocoale.

Compartimentul logistic al serviciului nostru este compus din 3 genţi medicale având dotări în conformitate cu cerinţele în vigoare.
Fiecare geantă medicală are în componenţa ei kit de resuscitare prevăzut cu defibrilator semiatomat, balon de resuscitare adult+copil, aspirator medical, pipe orofaringiene, pense pentru extragerea corpului străin şi oxigen medical (spray).

Pentru monitorizarea funcţiilor vitale a pacienţilor dispunem de 2 monitoare medicale, 3 tensiometre semiatomate, 3 pulsoximetre, glucometre, un miniaparat EKG portail cu diagnosticare rapidă. Kit-ul pentru traumatisme cuprinde:o vestă extractoare KED, gulere cervicale adult+copil, atele semirigide şi atele tip SAM.

Avem şi dispozitive de transport în cazul unor accidentări pe terenul de fotbal care necesită deplasarea pacientului în condiţii de siguranţă la ambulanţa aflată în cadrul evenimentului: targă antitraumatică, brancardă, targă moale tip prelată şi scaun de transport.

Profil actualizat acum 6 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 12 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 18 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...