CleanExplorer

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Curăţenie de spații
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Zorilor, Nr. 36
E-mail:
contact [at] cleanexplorer.ro
Web:
Telefon:
0755-157.122
0754-458.845
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Am aparut pe piata din dorinta de a demonstra ca putem face fata fiecarei nevoi pe termen lung, pentru fiecare din clientii nostri.
Firma noastra va intampina cu o oferta flexibila, adaptata cerintelor si caracteristicilor spatiului pe care il detineti.
Ne dorim ca prin oferta noastra sa punem bazele unei colaborari de lunga durata, care sa va aduca de fiecare data atmosfera de prospetime si curatenie pe care v-o doriti. Vom continua cu aceeasi convingere ca la inceput pentru a gasi solutii de viitor pentru nevoile dvs si pentru a oferi un mediu sanatos si curat.
Veti beneficia de o oferta personalizata in raport cu cerintele dvs. Folosim doar produse de curatat adaptate suprafetelor de lucru, produse certificate in conformitate cu cerintele UE, surfactantii utilizati in compozitia acestor preparate indeplinind conditiile de biodegradabilitate si evaluari de risc toxicologic.
Dispunem de echipamente profesionale, echipamente care stau la baza succesului realizarii unor servicii de curatenie de calitate. Toate echipamentele provin de la liderul mondial in domeniu si respecta normele impuse de standardele europene. Personalul nostru este atent verificat si selectionat, pretindem cazier judiciar si analize medicale la zi, precum si respectarea unui contract riguros de confidentialitate, ceea ce confera un plus de siguranta clientilor.

Profil actualizat acum 54 luni

Noutăți

Afaceri din Cluj care fac livrare la domiciliu în timpul COVID-19

Am făcut o listă (sugestiile voastre sunt mai mult decât binevenite) cu afacerile din Cluj-Napoca care fac livrări și-n perioada asta incertă, guvernată ... citește mai mult ->


Skale Web - Web Hosting Ultra Rapid

Skale Web imbina cele mai noi configuratii hardware dotate cu noile procesoare Intel Gold si stocare pe SSD PRO cu cele mai avansate softuri pentru web hosting: ... citește mai mult ->

Cum creez un site web in WordPress? – pas cu pas
acum 1 lună

Cautati sa creati sau sa detineti un site web? Pornirea unui site web poate fi un gand inspaimantato ...

Domeniu .RO gratuit la orice pachet nou de hosting
acum 1 lună

Skale Web iti ofera un domeniu .RO gratuit pe primul an pentru orice pachet nou de hosting comandat, ...


Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 9 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 15 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...


Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->