Christian Tour

1 stele

o recenzie

Categorie:
Agenții de turism
Adresa:
Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 10 (vis-a-vis de SORA Shopping Center Cluj-Napoca)
E-mail:
cluj [at] christiantour.ro
Web:
Telefon:
0264-411.101
0720-800.256
Orar:
Luni - Vineri: 10.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Iti multumim ca ai avut incredere in noi.
Pozitia noastra s-a intarit in ultimul an si stim ca acest lucru ti-l datoram tie si tuturor celor care au avut incredere in noi. De aceea, profitam de aceasta ocazie ca sa iti multumim.

Nu exista un moment de bilant mai potrivit decat lansarea ofertei pentru noul sezon. Drept urmare, acum cand suntem gata sa lansăm noul catalog, ne uitam in urma spre anul care s-a incheiat. Cifrele lui 2011 ne fac sa fim mandri si ne incurajeaza sa continuam pe acelasi drum.
Stim ce trebuie sa facem ca sa ramanem partenerul tau preferat.
La finele anului trecut am incheiat cu succes o prima parte a povestii noastre. Christian Tour a devenit unul dintre cele mai respectate nume din turismul romanesc, iar compania a devenit un brand national, bine reprezentat prin partenerii sai in toate judetele tarii. Adevarata provocare incepe insa abia acum.

Vrem sa ramanem partenerul tau preferat si suntem gata sa facem tot ce trebuie in acest sens. Un prim pas a fost inceperea unui proces mai amplu de divizare a companiei pe centre de profit si activitati.

In 2011, divizia de transport a devenit companie separata in cadrul grupului. In acest an va incepe a doua etapa prin divizarea in alte doua societati: una care va avea atributii numai de touroperator, iar cealalta va administra reteaua de agentii proprii si francize. Ambele societati vor activa pe piata sub brandul Christian Tour. Aceasta descentralizare le va permite companiilor din grup sa functioneze la capacitate maxima cu scopuri bine definite. Cel mai important aspect al acestei decizii este ca ne vom putea ocupa si mai bine de agentiile de turism partenere. De-acum inainte vom avea o echipa de specialisti care, netulburati de alte interferente, vor putea sa le ofere partenerilor nostri intreaga asistenta de care au nevoie.

Noul nostru sistem de rezervari online este cel mai complet si mai usor de folosit din intreaga piata romaneasca de turism. Cei care vor avea totusi dificultati in utilizarea lui, vor fi îndrumati de membrii noii noastre divizii online.

Nici la nivelul spatiilor proprii de birouri nu stam mai prejos. In scurt timp sediul Christian Tour va avea o noua adresa, chiar in centrul vechi al Bucurestiului, pe strada Smardan. Aici te vom astepta la vara, la primul Travel Concept Store din Romania. Si pentru ca vrem ca oaspetii nostri sa se simta la fel de bine ca si in vacanta, terasa exterioara a noii cafenele turistice va fi amenajata diferit de la o luna la alta. In iunie va avea specific grecesc, in iulie spaniol, in august turcesc, iar in septembrie italian.
Vacante croite pe tiparul tau.
Fiecare turist va gssi in oferta noastra excursia care i se potriveste. Pentru a facilita cautarile, am introdus conceptul cluburilor Christian Tour. Familistii vor putea alege hotelurile Family Club, amatorii de răsfat vor putea opta pentru Relax Club, cei care vor sa le ofere copiilor clipe de neuitat vor merge la Kids Club, iar cei care vor maximum de distractie in vacanta vor ajunge la Aventuro Party.

De acest univers al personalizarii tine si hotararea noastra de a lansa noi si noi produse. Senior Voyage, brandul sub care am adunat programele destinate persoanelor peste 55 de ani, a fost anul trecut vedeta sezonului toamna-primavara. Anul acesta il lansam pe Aventuro, sub umbrela caruia vor intra toate programele noastre economice. Produsul le e dedicat celor care vor conditii bune de cazare la preturi minime si cu banii astfel economisiti sunt decisi sa savureze toate celelalte placeri ale unei vacante excelente.

Profil actualizat acum 84 luni

Noutăți Cluj.info

Pentru curaj și individualizare: TEDxYouth@Cluj, un nou eveniment marca TEDx, dedicat în primul rând tinerilor

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la Cinema Florin Piersic din Cluj, va avea loc un nou eveniment marca TEDx, dedicat în primul rând tinerilor. Ideea TEDxYouth@C ... citește mai mult ->


Programul evenimentelor “Innovating Society”, organizația fondată de un tânăr reîntors în țară pentru a împărtăși cele mai bune practici legate de inovare din lume

Innovating Society este o agenție de consultanță în inovare pentru afaceri, fondată la Cluj de un tânăr de doar 25 de ani, Tudor Mihai, reîntors în ța ... citește mai mult ->


Festival internațional al iubitorilor de munte, între 22 și 24 noiembrie 2019, la Cluj

Ediția a 2-a a Transylvania Mountain Festival, eveniment dedicat sporturilor montane și aventurii outdoor în România, va avea loc la Cluj în perioada 22-24 ... citește mai mult ->


„Viitorul oraşelor din România” – cea mai amplă consultare publică cu privire la viitorul fondurilor europene în România

„Viitorul oraşelor din România„, este campania de consultare publică online inițiată de UrbanizeHub, o comunitate de oameni ce se implică în modelare ... citește mai mult ->