Centrul Stomatologic Moga Radu-Andrei

5 stele

o recenzie

Categorie:
Cabinete stomatologice
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Septimiu Albini, Nr. 23, Apartament 5
E-mail:
office [at] centrulstomatologicmoga.ro
Web:
Telefon:
0740-000.767
Orar:
Luni - Vineri: 16.00 - 20.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Pe parcursul anilor de practica clinică am remarcat faptul că orice unitate dentară recuperată oferă un beneficiu pacientului și amână momentul extracției, cu toate inconvenientele acesteia. Din acest moment stomatologia conservativă și minim invazivă a devenit o pasiune.

În cei peste 30 de ani de existență a unității noastre medicale am reușit o îmbinare a old-school-ului cu new-school-ul în medicina dentară și astfel împreună am reușit să stabilim o tradiție de stomatologie conservativă și minim invazivă, mărturie în acest sens fiind atât cazurile clinice finalizate cât și rata mare de succes a recuperării unităților dentare.

Pentru a putea realiza o astfel de performanță clinică este necesar însă ca un singur medic cu multă experiență clinică și practică să conceapă, realizeze și să își asume responsabilitatea pentru întregul tratament stomatologic.Începând cu anul 2017 am deschis acest nou centru stomatologic, cu un design modern, cu trei cabinete medicale dotate cu tot echipamentul necesar pentru a atinge aceste obiective. Astfel în unitatea noastră medicală reușim realizarea integrală a tuturor tratamentelor necesare dar programarea telefonică în avans este absolut necesară.

Profil actualizat acum 7 luni