Centrul Minții

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Rene Descartes, Nr. 6, Bloc 6, Scara 1, Apartament 1 (clădirea F.R.C.C.F. - Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie)
E-mail:
contact [at] minteforte.ro
Web:
Telefon:
0743-568.525
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Psihologii Centrului Minții vă stau la dispoziție pentru ședințe de consiliere individuală și de grup, în cazul în care vă încadrați în oricare din grupurile țintă ale proiectului. Pentru a afla mai multe și a obține o programare, scrieți-ne la adresa consiliere[at]minteforte.ro sau sunați-ne la numărul de telefon 0743 568 525.

Grupuri țintă

Proiectul se adresează în primul rând persoanelor care se află în risc sau se confruntă cu probleme de sănătate mintală (persoane cu venit sub cel minim pe economie, persoane fără venituri, pensionari, persoane fără un loc de muncă, studenți, familii monoparentale, victime ale violenței în familie, etc.), dar și persoanelor care doresc să afle mai multe în domeniul psihologiei și al sănătății mintale, care doresc să învețe să gestioneze mai bine problemele cu care orice persoană se confruntă în fiecare zi, sau care doresc să își ajute apropiații în acest sens.

Acțiunile principale din cadrul Centrului Minții sunt:

- Consiliere psihologică și psihoterapie individuală și de grup, la care participă un psiholog și clientul/clienții,
- Evenimente de informare și educare organizate lunar, sub formă de prelegeri susținute de specialiși, dezbateri, proiecții de filme, etc. cu acces gratuit și adresate publicului larg,
- Distribuirea de pliante informative tratând subiecte precum: tipuri de afecțiuni și cauzele lor, tipuri de tratamente, metode de menținere a sănătății mintale și de optimizare psihologică etc.

Profil actualizat acum 74 luni