Centrul FORMATEST

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Formare profesională
Adresa:
Cluj-Napoca, Piata Unirii, Nr. 13, Apartament 27
E-mail:
contact [at] formatest.ro
Web:
Telefon:
0745-008.716
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Centrul Regional de Formare-Evaluare-Atestare Antreprenorială şi Profesională „FormAtest” este furnizor autorizat de formare profesională din anul 2006 și a organizat până acum peste 50 de sesiuni de formare profesională, având la activ peste 700 de absolvenți. Scopul centrului este de a oferi prin cursurile organizate o bază solidă de formare profesională în domeniul managementului în conformitate cu standardele ocupaţionale în vigoare.

Centrul FormAtest ofera o gama larga de cursuri de formare, perfectionare si specializare folosind metode de training interactive si lectori experinmentati. Grupele acceptate sunt de maxim 16 persoane pentru a asigura o pregatire cu rezultate maxime.

Cursurile oferite sunt concentrate in special in zona managementului si a competentelor antreprenoriale, oferta noastra cuprinzand cursurile de manager de proiect, manager al sistemului de management de mediu, manager al sistemului de management al calitatii, expert achizitii publice etc.

Oferta Centrului FormAtest vine atat in intampinarea nevoile de specializare in firme, cat si in organizatii ne-guvernamentale si institutii publice.

Profil actualizat acum 83 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 12 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 18 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...