Centrul Educational Raluca DownCER

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
De persoane cu deficiențe
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Grigore Ignat, Nr. 23 (Sediul centrului se afla in localitatea Someseni. Accesul se poate face cu troleibuzele 6, 30, 7, 4 pana la ultima statie, iar apoi cu autobuzul 8 doua statii.)
Web:
Telefon:
0757-048.581
0755-413.062
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 16.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


DownCER este o organizaţie non-guvernamentală care funcţionează din anul 2010 cu scopul de a sprijini integrarea tinerilor, adultilor cu nevoi speciale, in special a tinerilor cu sindrom Down si a familiilor lor, promovând abordarea dizabilităţii din perspectiva drepturilor umane şi de mediu, bazată pe un model social.

Centrul ofera o gama larga de servicii, activitati si programe educationale formale si nonformale care acopera deprinderile de autogospodarire, comunicare, comportament social etc. care sa asigure integrarea sociala a persoanelor cu nevoi speciale prin asigurarea unor conditii de viata la standarde adecvate.

Profil actualizat acum 82 luni

Noutăți

Tur berărie Bere à la Cluj

Localizați în Baciu, Bere à la Cluj face bere la Cluj încă din 2018. Gama lor principală de beri constă în stiluri tradiționale, englezești, amestecat ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->