Centrul de Terapii Complementare PRANA

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Medicină alternativă
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Mehedinti, Nr. 5, Bloc L1, Scara 1, Apartament 4
E-mail:
pranaoffice [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0745-318.473
0264-457.472
Fax:
0264-457.472
Orar:
Luni - Vineri: 10.00 - 20.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Centrul de Terapii Complementare PRANA, este specializat in reflexoterapie, dar va ofera si alte metode si tehnici de a alunga stresul, problemele emotionale reprimate sau nerezolvate ce declanseaza sau exacerbeaza numeroase afectiuni. Centrul va ofera terapii moderne din Occident si altele stravechi din Orient bazate pe echilibru si relaxare, cu impact maxim si efort fizic minim care devin din ce in ce mai raspandite, intr-o perfecta armonie, cai spre atingerea sanatatii. Aplicand schemele de tratament din medicina traditionala chineza si tibetana, verificate de-a lungul timpului, completate cu produse naturiste si/sau alte tehnici, am obtinut ameliorari si chiar vindecari in afectiuni ale sistemului nervos, digestiv, endocrin, renal, respirator, dereglari metabolice, etc.

In Centrul de Terapii Complementare PRANA, aveti posibilitatea de a va trata atat suferintele fizice cat si cele emotionale, dar si sa preveniti instalarea lor, printr-un program profilactic de intretinere, intr-un candru placut, relaxant, si in conditii de igiena maxima. Terapiile naturiste completeaza cu succes tratamentul alopat, indeosebi in programul de recuperare a deficientelor aparatului locomotor, care beneficiaza de un tratament holistic, complex si personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient si de obiectivul propus.

Tot aici, mai puteti beneficia de o tehnica noua, terapia Bowen, care are din ce in ce mai multi adepti, fiind o metoda extrem de eficienta in tratarea multor probleme de sanatate.

De asemenea centrul dispune si de un departament de cosmetica, unde prin intermediul unor produse prefesionale de lux, din gama SKEYNDOR va oferim tratamente de dermato-cosmetica.

Profil actualizat acum 111 luni