Centrul de psihologie Mental-Training Cluj

5 stele

6 recenzii

  • Sursă imagine: Marius Pentilie

  • Sursă imagine: Marius Pentilie

  • Sursă imagine: Marius Pentilie

  • Sursă imagine: Marius Pentilie

  • Sursă imagine: Marius Pentilie

  • Sursă imagine: Marius Pentilie

  • Sursă imagine: Marius Pentilie

  • Sursă imagine: Marius Pentilie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Dacia, Nr. 3, Apartament 14, interfon 131 (intre podul Traian si podul Horea, pe partea cu Electrica inspre Urania)
E-mail:
m.pentilie [at] mental-training.ro
Web:
Telefon:
0749-654.062
0749-041.818
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Psiholog Cluj - Centrul de psihologie Mental-Training - Psihologi: Marius Pentilie, Lavinia Holhoș, Daniel Cîmpean și Radu Podar, atestați pe specializarile psihologie clinică, psihoterapie și consiliere cognitiv comportamentală.

Marius Pentilie are experiență și este specializat mai ales în terapia cu adulti, pe probleme de anxietate, atacuri de panică, îngrijorări excesive, ipohondrie, obsesii, compulsii, burnout, probleme legate de despărțiri, probleme de personalitate și relații difuncționale.

Lavinia Holhoș are experiență și este specializată mai ales în consilierea cuplurilor, părinților, copiilor și adolescenților dar și a adulților care sunt în situații dificile, cum ar fi cazul unui divorț, pierderea unei persoane dragi, divorț, schimbări majore de viață, decizii dificile, dificultăți profesionale ori care doresc să se dezvolte personal, să-și controleze mai bine emoțiile și să-și organizeze mai bine timpul.

Daniel Cîmpean are experiență și este specializat mai ales în terapia individuală pentru adulți sau adolescenți pe probleme de sexologie, adicții, anorexie, bulimie, relaționare în cuplu, furie, gelozie, anxietate de performanță, infidelitate, frica de eșec, depresie, consiliere în carieră.

Radu Podar are experiență și este specializat mai ales în terapia adulților și adolescenților pe probleme de anxietate, sexuale, procrastinare, coaching pentru diferite obiective ce țin de dezvoltarea personală și autocunoaștere dar și pe terapia în cazul traumelor și problemelor de comportament.

În practica noastră utilizăm cele mai noi tehnici dovedite științific, aceleași tehnici care sunt folosite la momentul actual in US, UK, Franța sau Germania.

În general, pentru a ajunge să cerem ajutor este nevoie în principal de curaj. Curaj pentru a accepta că exista o problemă și, totodată, curaj să recunoști că nu îi faci faţă singur. Societatea contemporană ne pune în fața unor conflicte pe care uneori nu le putem gestiona singuri si trebuie sa apelam la ajutor specializat. De aceea ne propunem ca atât în terapie, dezvoltare personală cât și în consiliere să atingem scopurile pe care le stabilim împreună, utilizând atât întreaga noastră experiență, pregatire și paleta de tehnici psihologice pe care le stăpânim dar și resursele personale pe care le deții astfel încât, în final, situațiile problematice să fie rezolvate.
Este foarte important să stabilim împreună, încă de la inceput, care sunt problemele și care sunt prioritățile, ce dorești să îmbunătățești în viața ta, ce te-ar ajuta să te simți mult mai bine imediat, dar si ordinea în care vom încerca să rezolvăm aceste situații problematice.

În cadrul sedințelor, vă vom ajuta să vedeți problemele într-o lumină nouă, să le reinterpretați și reîncadrați, astfel încât să ajungeți la soluții mai benefice pentru dumneavoastră.

Confidențialitatea celor discutate este asigurată atât de codul de etică al Colegiului Psihologilor din România, autoritatea care eliberează atestatul de liberă practică și care asigură buna practică a profesiei dar și de Legislația României.

Profil actualizat acum 1 lună