Centrul de psihologie Mental-Training Cluj

5 stele

8 recenzii

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Dacia, Nr. 3, Apartament 14, interfon 131 (intre podul Traian si podul Horea, pe partea cu Electrica inspre Urania)
E-mail:
m.pentilie [at] mental-training.ro
Web:
Telefon:
0756-774.366
0749-654.062
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Psiholog Cluj - Centrul de psihologie Mental-Training - Psihologi: Marius Pentilie, Lavinia Holhoș, Daniel Cîmpean și Radu Podar, atestați pe specializarile psihologie clinică, psihoterapie și consiliere cognitiv comportamentală.

Marius Pentilie are experiență și este specializat mai ales în terapia cu adulți, pe probleme de anxietate, atacuri de panică, îngrijorări excesive, ipohondrie, obsesii, compulsii, burnout, probleme legate de despărțiri, probleme de personalitate și relații disfuncționale. Psihoterapeut Cluj.

Lavinia Holhoș are experiență și este specializată mai ales în consilierea cuplurilor, părinților, copiilor și adolescenților dar și a adulților care sunt în situații dificile, cum ar fi cazul unui divorț, pierderea unei persoane dragi, divorț, schimbări majore de viață, decizii dificile, dificultăți profesionale ori care doresc să se dezvolte personal, să-și controleze mai bine emoțiile și să-și organizeze mai bine timpul. Psiholog copii Cluj.

Daniel Cîmpean are experiență și este specializat mai ales în terapia individuală pentru adulți sau adolescenți pe probleme de sexologie, adicții, anorexie, bulimie, relaționare în cuplu, furie, gelozie, anxietate de performanță, infidelitate, frica de eșec, depresie, consiliere în carieră. Sexolog Cluj.

Radu Podar are experiență și este specializat mai ales în terapia adulților și adolescenților pe probleme de anxietate, sexuale, procrastinare, coaching pentru diferite obiective ce țin de dezvoltarea personală și autocunoaștere dar și pe terapia în cazul traumelor și problemelor de comportament.

În practica noastră utilizăm cele mai noi tehnici dovedite științific, aceleași tehnici care sunt folosite la momentul actual in US, UK, Franța sau Germania.

În general, pentru a ajunge să cerem ajutor este nevoie în principal de curaj. Curaj pentru a accepta că exista o problemă și, totodată, curaj să recunoști că nu îi faci faţă singur. Societatea contemporană ne pune în fața unor conflicte pe care uneori nu le putem gestiona singuri si trebuie sa apelam la ajutor specializat. De aceea ne propunem ca atât în terapie, dezvoltare personală cât și în consiliere să atingem scopurile pe care le stabilim împreună, utilizând atât întreaga noastră experiență, pregatire și paleta de tehnici psihologice pe care le stăpânim dar și resursele personale pe care le deții astfel încât, în final, situațiile problematice să fie rezolvate.

Este foarte important să stabilim împreună, încă de la inceput, care sunt problemele și care sunt prioritățile, ce dorești să îmbunătățești în viața ta, ce te-ar ajuta să te simți mult mai bine imediat, dar si ordinea în care vom încerca să rezolvăm aceste situații problematice.

În cadrul sedințelor, vă vom ajuta să vedeți problemele într-o lumină nouă, să le reinterpretați și reîncadrați, astfel încât să ajungeți la soluții mai benefice pentru dumneavoastră.

Confidențialitatea celor discutate este asigurată atât de codul de etică al Colegiului Psihologilor din România, autoritatea care eliberează atestatul de liberă practică și care asigură buna practică a profesiei dar și de Legislația României.

Prețuri/tarife

Psihoterapie individuală, consiliere, dezvoltare personală - 140 de lei/şedinţă  - 50 min.
Studenții și elevii care prezinta carnetul vizat beneficiază de reducere - 120 de lei/ședință - 50 min.
Terapie de cuplu, familială - 160 de lei/şedinţă - 60 min.
Terapie de grup/training - 80 de lei/şedinţă - 90 min.
Counseling/Psychotherapy for English speakers - 160 de lei/session - 50 min.
Evaluare nivel de inteligenta adulti (IQ) - 100 de lei
Consiliere în carieră  - 4 sedinte 560 lei
Evaluare și testare psihologică - 120 de lei - raport psihodiagnostic
Aviz psihologic de evaluare si psihodiagnostic clinic (apt/inapt) - 180 de lei
Evaluare psihologică pentru autocunoaștere și dezvoltare personală - 150 de lei
Evaluare clinică și psihodiagnostic la copii  - 200 de lei
Examen psihologic MMSE+GAFS - 200 de lei - raport psihodiagnostic

Psihoterapie online.

Ședinţe psihoterapie online U.S.A & Rest of the world - 40 USD/ședinţă - 50 min.
Ședinţe psihoterapie online E.U. - 35  EUR/ședinţă-50 min.
Ședinţe psihoterapie online de cuplu U.S.A & Rest of the world - 42 USD/ședinţă - 50 min.
Ședinţe psihoterapie online de cuplu E.U. - 38  EUR/ședinţă-50 min.

Profil actualizat acum 1 săptămână

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...