Înscriere în noul Cluj Pages | Cluj.info

Centre pentru persoane fără adăpost

Cluj-Napoca, Strada Oaşului, Nr. 298, Telefon: 0264-436.562

Capacitatea centrului este de 67 locuri. Beneficiari: femei şi barbaţi, indiferent de naţionalitate, etnie sau varstă.

Azilul de noapte functioneaza pe de o parte ca centru de triaj pentru cersetori si copiii strazii, iar pe de alta parte ca azil de noapte. Asigurare a nevoilor de urgenţă (nutriţionale, medicale si de igienă), activităţi de formare profesională.

Profil actualizat acum 169 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Oaşului, Nr. 298, Telefon: 0264-436.562

Beneficiari: persoane venite din penitenciar care după ispăşirea pedepsei au rămas fără locuinţă, tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul instituţionalizat de protecţie a copilului, persoane care provin din familii dezorganizate, persoane venite din familie, abuzate sau marcate de violenţa domestică, femei şi barbaţi, indiferent de naţionalitate, etnie sau varstă. Capacitatea Centrului este de 67 locuri.

Profil actualizat acum 171 luni detalii

Turda, Strada Avram Iancu, Nr. 12

" Şansa unei vieţi decente" . Prin PROIECTUL, in derulare, "ŞANSA UNEI VIEŢI DECENTE" PENTRU PERSOANE FĂRĂ ADĂPOST. realizat cu 38 % din contribuţia de la bugetul local. Va oferi următoarele tipuri de servicii sociale: găzduire pe o perioadă de maxim 6 luni în spaţiile de cazare ale centrului , consiliere (psihologică-individuală, familială, juridica etc) . CUI se adreseaza ? Grupul ţintă este reprezentat de: persoanele fără adăpost, aflate în următoar...

Profil actualizat acum 177 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Fabricii de Zahăr, Nr. 51, Telefon: 0264-447.916

Asigura 22 locuri pentru copiii strazii, din care 12 locuri in cadul componentei de noapte si 10 locuri in cadrul componentei de zi. Servicii oferite: oferă o alternativă la viaţa din stradă pentru copii, alternativă care le asigura acestora găzduire, îngrijire, activităţi educative, consiliere de specialitate (sociala, psihologica, pedagogica).

Profil actualizat acum 177 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Sobarilor, Nr. 29, Telefon: 0264-415.976, 0264-415.977

Capacitatea Centrului este de 24 locuri.
Beneficiari: copii de pe raza judeţului Cluj, care au părăsit domiciliul familiei şi trăiesc în stradă, vagabondează în timpul zilei, periclitându-şi situaţia şcolară, si conditia sociala. ACORDAM: asistenţă psihologică fiecărui copil ,Consilierea spirituală , facilitare acces la o educaţie adecvată etc. Centru in Cluj Napoca.

Profil actualizat acum 177 luni detalii